Kirkko valon kaupungissa: Valoisat yhteislaulutuokiot

Kaupunginkirkko

Valoisissa yhteislaulutuokioissa laulattamassa Duo Ossi Mäki-Reini & Aarni Seppälä. klo 19, 20 ja 21.

Illan päätteeksi iltahartaus klo 21.30

Kaupunginkirkko loistaa myös uudessa valossa. Valoteknikko Topi Watia loihtii esiintyjien ja päivän mukaan muuntuvaa valotaidetta kirkon sisätiloihin tapahtumapäivinä.

Kaupunginkirkko auki klo 18-22.30

Kaupunginkirkko

Kirkko Valon kaupungissa: Tasataan valoa!

Valoa tasaamassa koomikko Mikko Vaismaa, joka esiintyy klo 19, 20 ja 21. Musiikista vastaa diakoni Sami Junttila.

Iltahartaus klo 22.00

Kaupunginkirkko

Kirkko Valon kaupungissa: Kirkko soi Valoa!

Kaupunginkirkko soi valoa koko illan! Monipuolista musiikkia tarjoilevat puolen tunnin välein Gospelkuoro Ihanaiset johtajanaan Maria Salmela, urkuri Risto Valtasaari sekä Iloiset Irkkuveikot Mikko Miettinen huilu ja laulu, Maria Typpö, viulu, Piia Laasonen, laulu ja bodhran, Esko Turpeinen, laulu ja kitara ja Ilona Rimpilä, Basso.

Illan päätteeksi iltahartaus n. klo 22.15 Heidi Watia