Astaha & IloSet -kuoro

Huhtakoti

Astaha ja IloSet -kuorot yhdistävät voimansa syksyn Suomalaisen Messun projektia varten! Projektikuoro harjoittelee torstaisin klo 18 alkaen Huhtakodilla. Tervetuloa mukaan myös uudet laulajat!

Kuoroa johtaa kanttori Kati Koskinen, jolta voi kysyä lisätietoja: kati.e.koskinen@evl.fi tai p. 0400 746372

Huhtasuon alueseurakunta

Kuokkalan kirkko

Konsertti, ystävät tapaavat

Ystävät tapaavat, konsertti ja yhteislaulutilaisuus. Hartauspuheita ja rukouspalvelu. Vieraanamme Jana Sasko ja Seppo Juntunen. Iltateetä.

Kuokkalan kirkko

Parasta on laulaa -kuoro

Sinä, joka olet aina halunnut laulaa vaan et ole saanut tilaisuutta; tässä on tilaisuutesi!
Kuoroon pitää vaan tulla, ei suorittaa koelauluja eikä osata nuotteja. Meidän kuorossamme nautitaan musisoimisesta, yhdessä laulamisesta ja tekemisestä. Tervetuloa kokemaan iloa laulamisesta. Ei sitoutumispakkoa.

Telkäntie 2 C

IloSet-kuoro harjoittelee

IloSet-kuoro harjoittelee Suomalaisen messun projektia varten. Tervetuloa mukaan myös uudet laulajat!