Toivoa naisille -ryhmä

Kuokkalan kirkko

Toivoa naisille -työ, ent. Hanna-työ. toivoanaisille.fi
Tule keskustelemaan ja rukoilemaan joka puolella maailmaa elävien naisten puolesta.
Vanhan Pappilan ryhmä liittyy tähän Kuokkalan ryhmään ja kokoontuu tästä lähtien Kuokkalan kirkolla.

Kansainvälinen Toivoa naisille -työ (aiemmalta nimeltään Hanna-työ) toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Saman rukouksen rukoilee yli 60 000 naista eri puolilla maailmaa. Samalla kalenteri välittää tietoa naisten tilanteista eri puolilla maailmaa. Työhön liittyvät Toivoa naisille -radio-ohjelmat. Puolet ohjelma-ajasta on käytännön neuvoja, toinen puoli kristillistä sisältöä.

Toivoa naisille -työ kasvaa nopeasti Suomessa. Vuodesta 2010 on eri puolille maata syntynyt noin kerran kuussa uusi Toivoa naisille -ryhmä (aiemmalta nimeltään Hanna-ryhmä). Sen lisäksi, että toiminnan tarkoitus on viedä toivoa kaukana oleville naisille, rukousryhmät ovat kohtaamisen paikkoja täällä lähellä. Voimme yhdessä kantaa toisiamme Taivaan Isän suureen syliin.

Lisätietoja: Anna-Maija Kuulasmaa 0452674614 ja Riitta Puukari 0504933459

toivoanaisille.fi

Kuokkalan alueseurakunta, Keskustan alueseurakunta

Kipinä

Sanan anna koskettaa - raamattupiiri

Raamattu- ja rukouspiiri viikoittain Kipinässä. Vetäjinä Tapio ja Kaija Karjalainen sekä Arto ja Pirjo Mikkola.

Palokan kirkko

Rukouspiiri

Kokoonnumme sakastissa.

Lähetyksen rukouspiiri

Rukousta lähetyksen hengessä ja Psalmien läpikäyntiä.