Virtailta nuorille aikuisille ja aikuisille

Keskustan nuorten tilat

Lähemmäs Jumalaa opetuksen, iltapalan, musiikin ja yhdessäolon merkeissä.

Reilua kauppaa suomessa 20-vuotta. Mikä on Reilu kauppa ja mistä on kyse? Miksi kristityn tulisi olla tietoinen Reilusta kaupasta? Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta.

Vaajakosken alueseurakunta, Tikkakosken alueseurakunta, Taulumäen yksikkö, Säynätsalon alueseurakunta, Palokan alueseurakunta, Kuokkalan alueseurakunta, Korpilahden alueseurakunta, Keskustan alueseurakunta, Keltinmäen alueseurakunta, Huhtasuon alueseurakunta

Tikkakosken kirkko

Hartaus

Torstaiaamun hartaus ja aamupala.

Palokan kirkko

Lähimmäisen Kahvitupa

Lähimmäisen Kahvitupa Palokan kirkon Takkatuvassa torstaisin klo 12-14, ohjelmahetki klo 13. Virkistävää yhdessäoloa ja ajatusten vaihtamista kahvittelun lomassa sekä käsitöiden tekemistä. Syyskauden tuotto Pietarin katulapsityön hyväksi. Syyskauden toiminta alkaa to 12.9. diakoni Päivi Heleniuksen johdolla.

Kipinä