Candelan harjoitukset

Tikkakosken kirkko

Mukavaa menoa sävelten siivin, yksi- ja moniäänisesti, säestyksellä tai ilman, uuttakin oppien. Kuoroa johtaa Maria.

Tikkakosken kirkolla kokoontuva Candela kutsuu riveihinsä entisiä, nykyisiä ja uusia laulajia.
Harjoitukset torstaisin kirkon srk-salissa klo 17-19. Aloitus to 5.9.
Lisätiedot 1.9. alkaen kuoronjohtajalta, maria.paukkunen@evl.fi tai p. 044 430 9053.

Tikkakosken alueseurakunta

Kanttori (osa-aikainen) vs.
Tikkakosken alueseurakunta
Tikkakosken kirkko, Kirkkokatu 18
41160 Tikkakoski

Kipinä

Jarin ja Mikon musiikkihetki

Lauantain puolenpäivän musiikkitunti.

Kuokkalan kirkko

Konsertti, ystävät tapaavat

Ystävät tapaavat, konsertti ja yhteislaulutilaisuus. Hartauspuheita ja rukouspalvelu. Vieraanamme Jana Sasko ja Seppo Juntunen. Iltateetä.

Kipinä

Teatterikone: Lupaukset jotka eivät koskaan toteutuneet

Omakohtaisista kokemuksista ja ihmisiltä kerätyistä tarinoista koostuvassa näytelmässä ääneen pääsevät alkoholistien läheiset. Miltä näyttää ja tuntuu, kun toinen juo ja moneen kertaan annetut lupaukset ovat taas kerran petetty. Esityksen rooleissa nähdään Annu Sankilampi. Liput 5 € Kipinästä.