Majakka-kuoro

Vaajakosken kirkko

Majakka-kuoro laulaa moniäänisesti suomalaista hengellistä musiikkia. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä eveliina.modinos@evl.fi tai p. 044 431 4583.

Majakkakuoro laulaa moniäänistä hengellistä musiikkia. Kuoroon otetaan uusia laulajia syksyn alussa pienen koelaulun kautta! Lisätietoja Eveliina Modinos p. 044 431 4583, eveliina.modinos@evl.fi

Kuokkalan kirkko

Parasta on laulaa -kuoro

Sinä, joka olet aina halunnut laulaa vaan et ole saanut tilaisuutta; tässä on tilaisuutesi!
Kuoroon pitää vaan tulla, ei suorittaa koelauluja eikä osata nuotteja. Meidän kuorossamme nautitaan musisoimisesta, yhdessä laulamisesta ja tekemisestä. Tervetuloa kokemaan iloa laulamisesta. Ei sitoutumispakkoa.

Nuorten musiikkikerho

Varhaisnuorille iltapäivätoimintaa heti koulun päätyttyä. Voi soitella mieltymyksesi mukaan, tavata kavereita ja tehdä vaikka läksyt. Kerhossa tarjotaan välipala.

Tikkakosken kirkko

Lapsikuoro

Iloista lasten musisointia laulaen ja soittaenkin!