Folk-yhtye Mustarastaan konsertti

su 10.11. kello 16.00

Folk-yhtye Mustarastaan konsertti Kipinä

Mustarastaan musiikki punoo juurevasti yhteen kristillisen kerrontaperinteen ja suomalais-irlantilaisen sävelmaiseman. Liput 10 € Kipinästä.

Espoon Tapiolassa 1994 perustettu folk- yhtye Mustarastas täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Yhtyeen musiikissa soivat kansanmusiikille tunnusomaiset akustiset kielisoittimet; haitari, viulu, nyckelharpa, basso ja tinapilli. Mustarastaalla on vahvasti suomalaiskansallinen sointi, mutta siitä on helppo erottaa myös irlantilaisen kansanmusiikin sävyjä.

Mustarastaan teksteissä usein yhdistyvät Suomen kansan luonteen tummat sävyt ja kristillinen traditio, mutta tekstien tunnustuksellisuudesta huolimatta kerronta noudattaa kansanmusiikille ominaista tarinointia ja kieli on myös tyylin mukaista. Sävellykset ja sanoitukset ovat etupäässä Kari Haapalan käsialaa, mutta myös muiden yhtyeen jäsenten kädenjälki on vahvasti edustettuna.


Järjestäjä

Huhtasuon alueseurakunta

Katso myös

to 14.11. klo 19.00

Palokan kirkko

Kultaomenia hopeamaljassa

Raimo Laineen konsertti
la 16.11. klo 19.00

Taulumäen kirkko

Pekka Kostiainen 75 vuotta -juhlakonsertti

Pekka Kostiaisen 75-vuotisjuhlavuosi huipentuu Taulumäen kirkossa Musica-kuoron ja Vox Aurean yhteiskonserttiin. Liput ovelta 15/10€
Ennakkolippuja kuorolaisilta.
su 17.11. klo 17.00

Kuokkalan kirkko

Anne Federley Ensemble

Anne Federleyn levynjulkaisukonsertti.