Lähimmäisen Kahvitupa

Palokan kirkko

Lähimmäisen Kahvitupa Palokan kirkon Takkatuvassa torstaisin klo 12-14, ohjelmahetki klo 13. Virkistävää yhdessäoloa ja ajatusten vaihtamista kahvittelun lomassa sekä käsitöiden tekemistä. Syyskauden tuotto Pietarin katulapsityön hyväksi. Syyskauden toiminta alkaa to 12.9. diakoni Päivi Heleniuksen johdolla.

Lähimmäisen Kahvitupa Palokan kirkon Takkatuvassa torstaisin klo 12-14, ohjelmahetki klo 13. Virkistävää yhdessäoloa ja ajatusten vaihtamista kahvittelun lomassa sekä käsitöiden tekemistä.Syyskauden tuotto Pietarin katulapsityön hyväksi. Syyskauden toiminta alkaa to 12.9. diakoni Päivi Heleniuksen johdolla.

Palokan alueseurakunta

Kuokkalan kirkko

Tanssin päivän harjoitustapahtuma. Avoin kaikille. Anne-Marika Turpeinen

Tanssin askelin kohti kirkon juhlavuotta. Lattarimessun ohjelmistoa ja uuden kansanmusiikkimessun koreografioita ja juhlamessun ohjelmaa. Ohjaajana ja koreografina Anne-Marika Turpeinen. Vapaa pääsy.

Keltinmäen kirkko

Kristittyjen ykseyden rukousviikon konsertti

Lavrenchukin musiikkiperhe esiintyy

Vanha Pappila

Saaran tyttäret ry:n puhe- ja laulutilaisuus

Tule laulamaan ja kuuntelemaan ajankohtaisia asioita Saaran tyttäret ry:n laulutapahtumaan.