Sanan anna koskettaa - raamattupiiri

Kipinä

Raamattu- ja rukouspiiri viikoittain Kipinässä. Vetäjinä Tapio ja Kaija Karjalainen sekä Arto ja Pirjo Mikkola.

Raamattupiiri on avoin tilaisuus kaiken ikäisille. Mukaan voi tulla milloin sopii. Käymme läpi Johanneksen evankeliumia. Viivymme luetun sanankohdan äärellä, kyselemme ja pohdimme mitä se meille puhuu. Jokaisella on mahdollisuus osallistua, kysellä ja jakaa omia ajatuksia ja kokemuksia. Illan päätteeksi käytetään aikaa rukoukseen. Rukousaiheet nousevat illan keskusteluista ja osanottajien tarpeista. Rukoustavat vaihtelevat. Kaikki saavat osallistua itselleen luontevalla tavalla.

Huhtasuon alueseurakunta

Kipinä