Toivoa naisille -ryhmä

Kuokkalan kirkko

Toivoa naisille -työ, ent. Hanna-työ. www.toivoanaisille.fi
Tule keskustelemaan ja rukoilemaan joka puolella maailmaa elävien naisten puolesta.
Kansainvälinen Toivoa naisille -työ (aiemmalta nimeltään Hanna-työ) toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Saman rukouksen rukoilee yli 60 000 naista eri puolilla maailmaa. Samalla kalenteri välittää tietoa naisten tilanteista eri puolilla maailmaa. Työhön liittyvät Toivoa naisille -radio-ohjelmat. Puolet ohjelma-ajasta on käytännön neuvoja, toinen puoli kristillistä sisältöä.

Toivoa naisille -työ kasvaa nopeasti Suomessa. Vuodesta 2010 on eri puolille maata syntynyt noin kerran kuussa uusi Toivoa naisille -ryhmä (aiemmalta nimeltään Hanna-ryhmä). Sen lisäksi, että toiminnan tarkoitus on viedä toivoa kaukana oleville naisille, rukousryhmät ovat kohtaamisen paikkoja täällä lähellä. Voimme yhdessä kantaa toisiamme Taivaan Isän suureen syliin.

Lisätietoja: Anna-Maija Kuulasmaa 0452674614 ja Riitta Puukari 0504933459

Keskustelua ja rukoilua maailman kaikkien naisten asioista ja heidän puolestaan.

toivoanaisille.fi

Kuokkalan alueseurakunta, Keskustan alueseurakunta

Kuokkalan kirkko

Toivoa naisille -ryhmä

Toivoa naisille -työ, ent. Hanna-työ. www.toivoanaisille.fi

Lisätietoja: Anna-Maija Kuulasmaa 0452674614 ja Riitta Puukari 0504933459

Palokan kirkko

Rukouspiiri

Kokoonnumme sakastissa.

muu tila

Lähetyksen rukouspiiri

Yhteistä rukousta ja tutustumista Psalmeihin.