Lähimmäisen Kahvitupa

Palokan kirkko

Lähimmäisen Kahvitupa Palokan kirkon Takkatuvassa torstaisin klo 12-14, ohjelmahetki klo 13. Virkistävää yhdessäoloa ja ajatusten vaihtamista kahvittelun lomassa sekä käsitöiden tekemistä. Syyskauden tuotto Pietarin katulapsityön hyväksi. Syyskauden toiminta alkaa to 12.9. diakoni Päivi Heleniuksen johdolla.

Lähimmäisen Kahvitupa Palokan kirkon Takkatuvassa torstaisin klo 12-14, ohjelmahetki klo 13. Virkistävää yhdessäoloa ja ajatusten vaihtamista kahvittelun lomassa sekä käsitöiden tekemistä.Syyskauden tuotto Pietarin katulapsityön hyväksi. Syyskauden toiminta alkaa to 12.9. diakoni Päivi Heleniuksen johdolla.

Palokan alueseurakunta

Kipinä

Kortepohjan seurakuntakeskus

Jouluaskarteluita

Tule tekemään jouluaskarteluita joko kotiin tai diakonian myyjäispöydälle! Tarvikemaksu 4€, jos teet kotiin.