Kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuus

Kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuus Taulumäen kirkko

Maritta Tynkkynen, juonto, Lauluyhtye Lux Auribus, johtaa Kimmo Tuuri, Heikki Tynkkynen ja Jukka Hassinen, urut ja piano. Eija Lipsonen, suntio. Rotaryklubi JKL-Laajavuori. Intercity.

Anna paras mahdollinen joululahja. Lahjoita kehitysmaiden lapsille koulutusta, terveyttä ja turvaa. Suomen Lähetysseura tukee keräysvaroilla heikoimmassa asemassa olevia lapsia yli 20 maassa. Niillä parannetaan muun muassa lasten ja äitien terveyttä, autetaan perheitä saamaan parempaa ravintoa ja puhdasta vettä sekä kehittämään toimeentulomahdollisuuksia. Lähetysseura tukee myös erityisesti vammaisten ja vähemmistöihin kuuluvien lasten koulutusta sekä oikeuksien toteutumista.

Vapaa pääsy, kolehti lähetystyölle Suomen Lähetysseuran kautta

Kauneimmat joululaulut -kotisivut

Taulumäen yksikkö

Jarkko Ahola - joulukonsertti

Liput alk. 32,00€ Ticketmasterista

Kauneimmat joululaulut -konsertti

Vox Aurea, johtaa Sanna Salminen ja Kolmekuutoset, johtaa Suvi Airaksinen. Liput 15/10/5 euroa tuntia ennen kirkon ovelta

Tuomasmessu, Grooveimmat joululaulut

Tuomasmessu Grooveimpien joululaulutjen tahtiin!

Messu lauletaan kauneimmat joululaulut vihkosta.