Kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuus

Kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuus Taulumäen kirkko

Matti Väätäinen, juonto, Kamarikuoro Cantinovum, johtaa Rita Varonen, Jukka Hassinen ja Petri Lintunen urut ja piano.

Anna paras mahdollinen joululahja. Lahjoita kehitysmaiden lapsille koulutusta, terveyttä ja turvaa. Suomen Lähetysseura tukee keräysvaroilla heikoimmassa asemassa olevia lapsia yli 20 maassa. Niillä parannetaan muun muassa lasten ja äitien terveyttä, autetaan perheitä saamaan parempaa ravintoa ja puhdasta vettä sekä kehittämään toimeentulomahdollisuuksia. Lähetysseura tukee myös erityisesti vammaisten ja vähemmistöihin kuuluvien lasten koulutusta sekä oikeuksien toteutumista.

Vapaa pääsy, kolehti lähetystyölle Suomen Lähetysseuran kautta

Kauneimmat joululaulut -kotisivut

Taulumäen yksikkö

Kuula: The Piano Works

Pianotaiteilija Janne Oksanen esittää konsertissaan Kuulan pianoteoksia. Liput 15/10/5 euroa tuntia ennen kirkon ovelta.

Yhdessä - kuorokonsertti Yhteisvastuukeräyksen hyväksi

Kirkon perinteinen suurkeräys Yhteisvastuukeräys täyttää tänä vuonna 70 vuotta.

Clair de lune - Urkumusiikkia täysikuun aikaan

Urkutaiteilija Jens Korndörfer soittaa Taulumäen kirkon uruilla. Liput 15/10/5 euroa tuntia ennen kirkon ovelta