Tule joulu kultainen 2019

Taulumäen kirkko

Kipinät-kuoron joulukonsertti, johtaa Kaisa Halmemies. Liput 15/10 € tuntia ennen kirkon ovelta. Alle kouluikäiset ilmaiseksi. Lipunmyynti aukeaa su 1.12. nettisivuillamme.

Tätä hetkeä olemme odottaneet: Tervetuloa ensimmäiseen omaan täyspitkään konserttiimme Jyväskylän Taulumäelle! Tämä raikkaan rytmikäs ja jouluisen harmoninen konserttikokonaisuutemme tarjoaa valoa synkimmänkin kaamoksen keskelle.

Konserttiimme olemme poimineet pop-, jazz- ja kansanmusiikkivaikutteisia kappaleita sekä perinteisempiäkin joulun klassikoita. Oman tuikkivan lisänsä kokonaisuuteen tarjoavat kuorolaistemme taidokkaat sooloesitykset.

Tule vastaanottamaan rakkaudella valmisteltu joulutervehdyksemme ja kuule, kuinka nelikymmenpäinen kuoromme groovaa, soi ja kipinöi!

Kipinät-kuoron kotisivu

Taulumäen yksikkö