Tule joulu kultainen 2019

Tule joulu kultainen 2019 Taulumäen kirkko

Kipinät-kuoron joulukonsertti, johtaa Kaisa Halmemies. Liput 15/10 € tuntia ennen kirkon ovelta. Alle kouluikäiset ilmaiseksi. Lipunmyynti aukeaa su 1.12. nettisivuillamme.

Tätä hetkeä olemme odottaneet: Tervetuloa ensimmäiseen omaan täyspitkään konserttiimme Jyväskylän Taulumäelle! Tämä raikkaan rytmikäs ja jouluisen harmoninen konserttikokonaisuutemme tarjoaa valoa synkimmänkin kaamoksen keskelle.

Konserttiimme olemme poimineet pop-, jazz- ja kansanmusiikkivaikutteisia kappaleita sekä perinteisempiäkin joulun klassikoita. Oman tuikkivan lisänsä kokonaisuuteen tarjoavat kuorolaistemme taidokkaat sooloesitykset.

Tule vastaanottamaan rakkaudella valmisteltu joulutervehdyksemme ja kuule, kuinka nelikymmenpäinen kuoromme groovaa, soi ja kipinöi!

Kipinät-kuoron kotisivu

Taulumäen yksikkö

Taulumäen kirkko

Yhdessä - kuorokonsertti Yhteisvastuukeräyksen hyväksi

Kirkon perinteinen suurkeräys Yhteisvastuukeräys täyttää tänä vuonna 70 vuotta.

Kuokkalan kirkko

Kuokkalan kirkon 10v-juhlakonsertti

Maija Lehtonen, urut ja piano
Manfred Gräsbeck, viulu
Ingrid Gräsbeck, sopraano
Vapaa pääsy.
Ohjelma 10/5€.

Keltinmäen kirkko

Lisävihkovirsimaraton

Virsikirjan lisävihko kannesta kanteen!