Yhdessä - kuorokonsertti Yhteisvastuukeräyksen hyväksi

Taulumäen kirkko

Kirkon perinteinen suurkeräys Yhteisvastuukeräys täyttää tänä vuonna 70 vuotta.

Yhdessä on kolmen jyväskyläläiskuoron yhteiskonsertti, jossa esiintyvät musiikinopiskelijoista koostuva mieskuoro Alvar johtajinaan Niklas Taanila ja Riku Miettunen, Jyväskylän perusopetusta edustava lapsikuoro Vox Aurea johtajanaan Sanna Salminen sekä rytmimusiikkiin erikoistunut sekakuoro Kipinät johtajanaan Kaisa Halmemies.

Tarjolla on monipuolinen kattaus taide- ja popmusiikkia, nautinnollisen rikkaita sointuja, leveitä legatolinjoja, menevää groovea sekä ripaus improvisaatiota. Laululyriikkaa kuullaan suomeksi, englanniksi, ranskaksi ja viroksi eikä arastella tarttua kipeisiinkään aiheisiin. Tästä esimerkkinä on siirtolaisuutta ja rajoja käsittelevä teos Crossings.

Ohjelmamaksu 15/10€. Tuotoista puolet ohjataan Yhteisvastuukeräykseen.

Konsertti on osa Suomen kuoronjohtajayhdistyksen talvipäivien ohjelmaa ja järjestetään yhteistyössä Suomalaisen Musiikkikampuksen kanssa.

Fb-tapahtuma

Taulumäen yksikkö

Musiikin asiantuntija
Tellervonkatu 5
40100 Jyväskylä
Vaajakosken alueseurakunta
Vaajakosken kirkko, Kirkkotie 11
40800 Vaajakoski

Diakoni ja sosionomi amk, ollut Jyväskylän seurakunnassa vuodesta 2009 (kesäkuu). Ennen seurakuntauraa toiminut 17 vuotta Suomen Merimieskirkko ry:n tehtävissä, vapaaehtoisesta palkattuun työhön. Harrastuksia purjehdus, ratsastus, hölkkä, zumba, vaellus, kuntosali. Tärkeää pitää huolta itsestään, että voi olla rinnallakulkija toisille.