"Rakastakaamme" -konsertti

Korpilahden kirkko

Femmineo-kuoro, Petra Huujärvi. sopraano, Ilpo Soikkeli, trumpetti, Marko Kupari, piano ja urut. Kuoroa johtaa Mirjam Ruohonen. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Femmineo on jämsäläinen naiskuoro, jonka ohjelmistoon sisältyy sekä perinteisiä, että uusia lauluja. Kuorossa on noin 25 laulajaa ja sitä johtaa Mirjam Ruohonen.

9.2. Korpilahdella pidettävä Rakastakaamme - konsertti rakentuu Petter Ohlsin säveltämän laulun ympärille. Ohjelmaan kerättiin lauluja rakkauden teemasta. Konsertissa kuullaan kuorolaulun lisäksi sopraano Petra Huujärven ja kuorolaisista koostuvan Casio - kvartetin esityksiä. Monipuolisen konsertin täydentävät trumpetinsoiton opettaja Ilpo Soikkeli ja säestäjänä toimiva kanttori Marko Kupari.

Korpilahden alueseurakunta