"Rakastakaamme" -konsertti

su 9.2. kello 16.00

Korpilahden kirkko

Femmineo-kuoro, Petra Huujärvi. sopraano, Ilpo Soikkeli, trumpetti, Marko Kupari, piano ja urut. Kuoroa johtaa Mirjam Ruohonen. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Femmineo on jämsäläinen naiskuoro, jonka ohjelmistoon sisältyy sekä perinteisiä, että uusia lauluja. Kuorossa on noin 25 laulajaa ja sitä johtaa Mirjam Ruohonen.

9.2. Korpilahdella pidettävä Rakastakaamme - konsertti rakentuu Petter Ohlsin säveltämän laulun ympärille. Ohjelmaan kerättiin lauluja rakkauden teemasta. Konsertissa kuullaan kuorolaulun lisäksi sopraano Petra Huujärven ja kuorolaisista koostuvan Casio - kvartetin esityksiä. Monipuolisen konsertin täydentävät trumpetinsoiton opettaja Ilpo Soikkeli ja säestäjänä toimiva kanttori Marko Kupari.


Järjestäjä

Korpilahden alueseurakunta

Katso myös

ma 20.1. klo 18.00

Kuokkalan kirkko

Parasta on laulaa -kuoro

Sinä, joka olet aina halunnut laulaa vaan et ole saanut tilaisuutta; tässä on tilaisuutesi!
Kuoroon pitää vaan tulla, ei suorittaa koelauluja eikä osata nuotteja. Meidän kuorossamme nautitaan musisoimisesta, yhdessä laulamisesta ja tekemisestä. Tervetuloa kokemaan iloa laulamisesta. Ei sitoutumispakkoa.
ke 22.1. klo 15.00

Muu tila

Nuorten musiikkikerho

Varhaisnuorille iltapäivätoimintaa heti koulun päätyttyä. Voi soitella mieltymyksesi mukaan, tavata kavereita ja tehdä vaikka läksyt. Kerhossa tarjotaan välipala.
ke 22.1. klo 17.00

Tikkakosken kirkko

Lapsikuoro

Iloista lasten musisointia laulaen ja soittaenkin!