Maria Lundin konsertti

Maria Lundin konsertti Taulumäen kirkko

Maria Lundin konsertti pe 14.2.2020 kello 19.00 Taulumäen kirkko (Lohikoskentie 2, Jyväskylä). Säestää Miikka Laihonen, piano.

Liput 20,00 euroa Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osasto toimisto (Sammonkatu 4) avoinna ma-to kello 9-12:00, lippuvaraukset 040-716 8705 tai ystava.jkl@punainenristi.fi. Tervetuloa!

Konsertin tuotto tulee Punaisen Ristin Jyväskylän osaston ystävätoimintaan. Jyväskylän osastossa on noin 250 ystävätoiminnan koulutettua vapaaehtoista, jotka toimivat henkilökohtaisina ystävinä tai antavat kertaluonteista apua saattaen esimerkiksi lääkärissä käynnille. Toiminta on avun tarvitsijoille maksutonta.

Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osasto

Taulumäen yksikkö

Kuokkalan kirkko

Iltamusiikki "Sinua me ylistämme"

Oulun konservatorion kirkkomusiikin opiskelijoiden kuoro konsertoi Christian Ahlskogin johdolla.
Vapaa pääsy. Ohjelma 10€

Taulumäen kirkko

Häämusiikki-ilta

Illan aikana kuullaan esimerkkejä suosituista ja myös vähemmän tunnetuista vihkimisissä käytetyistä musiikeista.

Keltinmäen kirkko

Konsertti. Kamarikuoro Vox Gaudia

Komm, Jesu, komm. J.S.Bachin musiikkia.