Vuositeemakoulutus/ Pipliaseura

Vaajakosken kirkko

Ilmoittaudu tästä

Tule kuulemaan lisää Pipliaseurojen ja kirkkojen toiminnasta Lähi-idässä, erityisesti Pyhällä maalla ja Egyptissä.

Pipliaseuran vuositeemakoulutus ihmisiä Lähi-idässä kutsuu seurakunnan vastuuhenkilöitä ja lähetyksestä kiinnostuneita osallistumaan koulutuspäivään Vaajakosken kirkolle. Päivä aloitetaan aamukahvilla 8.30 ja päätetään klo 13.00. Koulutuspäivä on ilmainen ja mukaan saat vielä kattavan materiaalipaketin. Kouluttajana toimii Antti Siukonen Pipliaseurasta.

Lisätietoja päivästä vs. lähetyskasvatussihteeri Paula Raatikaiselta p.040-5609904
Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Vaajakosken alueseurakunta, Tikkakosken alueseurakunta, Taulumäen yksikkö, Säynätsalon alueseurakunta, Palokan alueseurakunta, Kuokkalan alueseurakunta, Korpilahden alueseurakunta, Keskustan alueseurakunta, Keltinmäen alueseurakunta, Huhtasuon alueseurakunta

Kortepohjan seurakuntakeskus

Lähetyspiiri

Tervetuloa mukaan kaikki lähetysaiheesta kiinnostuneet!

Lähetyksen rukouspiiri

Rukousta ja Psalmien lukua lähetyksen hengessä.

Mitä kuuluu Thaimaa - lähetyksen päivähetki

Thaimaalainen radiotoimittaja Kamolthipi kertoo Thaimaan radiotyöstä.