Lähetyspiiri

Vanha Pappila

.

Aamukahvit suolaisen ja makean kera, hartaus, rukousta ja nimikkolähettien kuulumiset. Tervetuloa!

Keskustan alueseurakunta

Keskustan alueseurakunta
Hannikaisenkatu 27-29, PL 103
40100 Jyväskylä

Muu

Lähetyksen rukouspiiri

Kaikille avoin rukousryhmä.

Kuokkalan kirkko

Toivoa naisille -ryhmä

Toivoa naisille -työ, ent. Hanna-työ. www.toivoanaisille.fi
Tule keskustelemaan ja rukoilemaan joka puolella maailmaa elävien naisten puolesta.
Kansainvälinen Toivoa naisille -työ (aiemmalta nimeltään Hanna-työ) toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Saman rukouksen rukoilee yli 60 000 naista eri puolilla maailmaa. Samalla kalenteri välittää tietoa naisten tilanteista eri puolilla maailmaa. Työhön liittyvät Toivoa naisille -radio-ohjelmat. Puolet ohjelma-ajasta on käytännön neuvoja, toinen puoli kristillistä sisältöä.

Toivoa naisille -työ kasvaa nopeasti Suomessa. Vuodesta 2010 on eri puolille maata syntynyt noin kerran kuussa uusi Toivoa naisille -ryhmä (aiemmalta nimeltään Hanna-ryhmä). Sen lisäksi, että toiminnan tarkoitus on viedä toivoa kaukana oleville naisille, rukousryhmät ovat kohtaamisen paikkoja täällä lähellä. Voimme yhdessä kantaa toisiamme Taivaan Isän suureen syliin.

Lisätietoja: Anna-Maija Kuulasmaa 0452674614 ja Riitta Puukari 0504933459

Kortepohjan seurakuntakeskus

Lähetyspiiri

Tervetuloa mukaan kaikki lähetysaiheesta kiinnostuneet!