Kanoottien ja soutuveneiden pyhiinvaellus

ti 14.7. kello 10.00 - ti 14.7. kello 18.00
Päijänne

Lähde mukaan kesäiseen pyhiinvaellusveneilyyn Päijänteen vesille!
Veneillään, lauletaan ja nautitaan eväistä ja toistemme seurasta.

Yhteinen kokoontuminen ja vesille lähtö tapahtuu Samulinniemessä Kuokkalan pienvenesatamasta klo 10. Palaamme samaan paikkaan päivän päätteeksi klo 18 mennessä. Päivän reitti kulkee Kalasaaren ja Vuoritsalon ympäristössä muokkautuen osallistujien kokemuksen ja jaksamisen mukaan.

Matkan varrella pidämme alkurukouksen lähtöpaikalla ja syömme eväitä taukopaikalla Kalasaaren pohjoispäässä. Matkaa voimme taittaa välillä veisaten ja välillä järvimaisemiin rauhoittuen. Päivän mittaan nautimme vesillä liikkumisen riemusta ja tutustumme toisiimme.

Mukaan retkelle tarvitset
- toimivan soutuveneen, kanootin, kajakin tai muun vauhdissa pysyvän matkantekovälineen
- pelastusliivit
- omat eväät ja riittävästi juotavaa koko päivälle (väh. 2 litraa/henkilö)
- säänmukaiset vaatteet (huomioi, että vesillä saattaa lämpimänäkin päivänä tuulla yllättävän viileästi)
- aurinkorasvaa ja päähineen

Saamme Lehtisaaresta lainaan neljä kahden hengen kanoottia souturetkeämme varten. Ne riittävät siis kahdeksalle nopeimmin ilmoittautuneelle.

Kuokkalan alueseurakunta

Seurakuntapastori vs.