Kesäkonsertit 2020: Virtuoottinen fantasia

Taulumäen kirkko

Charlotte Loukola, viulu
András Szabó, piano ja urut

Kesäkonsertit 2020 -sarjan avauskonsertissa uppoudutaan romanttisen virtuoottisiin tunnelmiin, kun jyväskyläläinen, USA:ssa opiskeleva viulistilupaus Charlotte Loukola ja kaupungin musiikkielämässä monipuolisesti vaikuttava pianisti András Szabó esiintyvät. Muusikot tuovat kuultavaksi viulun ominaisuuksilla laajasti herkuttelevaa musiikkia Niccolò Paganinin 1. viulukonsertosta ja Franz Waxmanin Carmen -fantasiasta Eugène Ysaÿen Kolmanteen soolosonaattiin.

Jyväskylän seurakunnan Kesäkonsertit 2020 -sarja tuo tänä kesänä kaupunkiin viisi konserttia. Konserteissa kuullaan kotimaisia huippunimiä, mukana muun muassa Suomen tuorein kansainvälisen laulukilpailun voittaja, Kaupunginkirkon uudeksi kanttoriksi valittu nuori urkutaituri sekä gospel-lauluyhtye Kansallisoopperan riveistä. Konsertit toteutetaan Taulumäen ja Kaupunginkirkossa viitenä tiistaina 28.7. alkaen

Vallitsevien poikkeusolojen vuoksi konserttilippuja myydään tänä kesänä rajoitettu määrä. Taulumäen kirkon konsertteihin mahtuu 150 henkilöä. Oviruuhkien välttämiseksi suosittelemme saapumaan paikalle hyvissä ajoin. Kuulijat ohjataan mahdollisuuksien mukaan istumaan joka toiselle penkkiriville. Jos julkiseen tilaisuuteen saapuminen arveluttaa, voi osan sarjan konserteista nauttia myös kotisohvalta: 11.8. ja 25.8. konsertit toistetaan suorana YouTubessa Henki & elämä -kanavalla.

Konserttien toteuttamisessa huomioidaan hallituksen ajantasaiset linjaukset, joten muutokset ovat mahdollisia. Niistä tiedotetaan konserttisarjan Facebook -sivulla.

Liput 15/10/5€ (normaali hinta, eläkeläiset, opiskelijat & työttömät)
Lipunmyynti konserttipäivänä ovelta klo 17.30 alkaen

Lämpimästi tervetuloa konserttiin!