Kuokkala retriitti

Pyöreä ikoni taustanaan valkoista ja kuva huurteisesta kasvillisuudesta.
Koivuniemi

Jumalan äänen kuuleminen. Retriitissä hengellisä harjoituksia, opetusta, messu, rukoushetket. Ohjaajina kanttori Sirpa Lampinen ja pastori Liisa Ruusukallio.

Retriitissä hakeudumme ulos jokapäiväisen elämän rytmistä kohtaamaan uutta suhteessa Jumalaan ja itseemme. Ruokailuiden ja saunomisen lisäksi päivittäiseen ohjelmaan kuuluvat rukoushetket, ulkoilua, messu, opetustuokioita ja mahdollisuus keskusteluhetkeen ohjaajien kanssa. Retriitin aihe on Jumalan äänen kuuleminen. Ilmoittautua voi Sirpa Lampiselle puh.050-4365435 tai sirpa.lampinen@evl.fi. Hinta on 65 euroa josta lähetämme laskun ilmoittautuneille. Kanttori Sirpa Lampinen ja pastori Liisa Ruusukallio ovat ohjaajina Kuokkalan alueseurakunnasta.

Kuokkalan alueseurakunta