Toivoa naisille -ryhmä

ti 3.11. kello 18.00 - ti 3.11. kello 19.30
Kuokkalan kirkko

Keskustelua ja rukoilua maailman kaikkien naisten asioista ja heidän puolestaan.
Toivoa naisille -työ, ent. Hanna-työ. www.toivoanaisille.fi

Toivoa naisille - ryhmä (entinen pappilan Hanna-piiri) kokoontuu Kuokkalan kirkon kokoushuoneessa parttomien viikkojen tiistaisin klo 18-19.30.

Kansainvälinen Toivoa naisille -työ (aiemmalta nimeltään Hanna-työ) toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Saman rukouksen rukoilee yli 60 000 naista eri puolilla maailmaa. Samalla kalenteri välittää tietoa naisten tilanteista eri puolilla maailmaa. Työhön liittyvät Toivoa naisille -radio-ohjelmat. Puolet ohjelma-ajasta on käytännön neuvoja, toinen puoli kristillistä sisältöä.

Toivoa naisille -työ kasvaa nopeasti Suomessa. Vuodesta 2010 on eri puolille maata syntynyt noin kerran kuussa uusi Toivoa naisille -ryhmä (aiemmalta nimeltään Hanna-ryhmä). Sen lisäksi, että toiminnan tarkoitus on viedä toivoa kaukana oleville naisille, rukousryhmät ovat kohtaamisen paikkoja täällä lähellä. Voimme yhdessä kantaa toisiamme Taivaan Isän suureen syliin.

Tervetuloa mukaan rukoilemaan maailman naisten puolesta!

Kuokkalan alueseurakunta

Perheneuvoja