Kauneimmat Joululaulut -yhteislaulutilaisuus

Virve Rissanen
Taulumäen kirkko

Ilmoittaudu tästä

Tule laulamaan ja kuuntelemaan kauneimpia joululauluja. Yhteislaulu tukee ja joululauluja esittää Ilmavoimien soittokunta solistinaan Mikael Konttinen, laulu, johtajanaan Juha Ketola. Vapaa pääsy, tilaisuudessa on mahdollisuus antaa kolehti Suomen Lähetysseuran kautta kehitysmaiden lasten hyväksi.
Tilaisuuteen on ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN 14.12. klo 21 mennessä. Linkki yllä (Etukäteen ilmoittautuneiden tulee saapua kirkkoon viimeistään klo 18.30, jonka jälkeen lunastamaton paikka vapautuu)

Kauneimmat joululaulut -tilaisuus järjestetään turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Tämän vuoksi tilaisuudessa on rajoitettu henkilömäärää (150, sis. esiintyjät ja henkilökunta), yhteisesti laulettavien laulujen määrää (laulamme 4 laulua yhdessä), sekä kestoa (n. 50 min.). Kuuntelemme myös totuttua enemmän orkesterin ja solistin esittämiä joululauluja, ylläpidämme turvavälejä istumapaikoilla ja kulkiessa ja suosittelemme vahvasti maskin käyttämistä myös laulaessa.

Tilaisuudessa saat Kauneimmat joululaulut -vihkon, josta löytyvät myös lahjoitustiedot - samoin kuin muistutus siitä, että nyt apua tarvitaan enemmän kuin koskaan. Koronapandemia koskettaa koko maailmaa.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Ilmavoimien soittokunnan kanssa.

Taulumäen yksikkö

Taulumäen kanttori