Kauneimmat joululaulut jumalanpalvelus

sininen valaistu joulukuusi ja nuottirivistö, piirroskuva
Palokan Pelimannitalo

Soitinryhmä. Jumalanpalvelus lähetetään Palokan alueseurakunnan YouTube-kanavalta ja sitä seurataan myös Pelimannitalolla yhdessä laulaen ja rukoillen.
Jumalanpalveluksen lauluina laulamme joululauluja kauneimmat joululalut -vihkosesta.

Pyhäpäivä: 4. adventtisunnuntai, Pyhäpäivän aihe: Herran syntymä on lähellä, Alttarikynttilät: 2, Liturginen väri: Violetti, Sininen, Liturgi: Ulla Palola, Avustava pappi: Tuulia Kokkonen, Kanttori: Liisa Partanen, Musiikkiryhmä: Kauneimmat joululaulut -jumalanpalvelus, soitinryhmä, Kolehti: Kristittyjen perheiden traumaterapiaan, vertaistukiryhmien toimintaan, raamatunopetukseen sekä koulutukseen Irakissa ja Syyriassa toimivissa "Toivon keskuksissa" Open Doors Finland ry:n kautta. Open Doors Finland ry, PL 71, 02701 Kauniainen, FI92 5720 2320 2102 75.

Tästä pääset osallistumaan

Palokan alueseurakunta