Sururyhmä alkaa Palokassa 4.2.2021. Ilmoittautuminen 27.1.2021 mennessä

Ilmoittaudu tästä

Sururyhmä on sinua varten, joka olet hiljattain menettänyt rakkaan läheisesi ja kaipaat vertaistukea surun tiellä kulkemiseen. Sururyhmässä voit jakaa läheisen kuolemaan liittyviä ajatuksia ja tuntemuksia luottamuksellisessa ilmapiirissä muiden menetyksen kokeneiden kanssa. Ryhmää vetävät diakoniatyöntekijä Päivi Itkonen ja diakoniapappi Seppo Hautalahti. Ryhmä kokoontuu 8 kertaa viikoittain (paitsi 8.kokoontuminen pienen tauon jälkeen 22.4.2021) torstaisin klo 18 Palokan diakoniatyön toimitilassa Kirrintie 11. Ryhmän ensimmäinen kokoontuminen on 4.2.2021. Ryhmään mahtuu 8 jäsentä. Ryhmä on maksuton. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista 27.1.2021 mennessä.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Päivi Itkonen puh. 040 7090 142. Voit ilmoittautua myös sähköisesti oheisen linkin kautta. Kaikkiin sähköisen linkin kautta ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä puhelimitse ennen ryhmän alkua.

Sururyhmä toimii suljetun ryhmän periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että kun ryhmä on käynnistynyt, siihen ei voi tulla enää uusia jäseniä. Näin taataan mahdollisimman turvallinen ja luottamuksellinen tila vaikeiden asioiden äärellä olemiseen ja jakamiseen.
On suositeltavaa, että läheisen kuolemasta on kulunut noin 6kk ennen ryhmään osallistumista. Prosessinomainen ryhmätyöskentely on yleensä liian raskasta aivan tuoreen surun kanssa.
Jokaiselle kokoontumiselle on oma teemansa. Seuraava kokoontuminen pohjaa aina edellisen kerran teemaan ja keskusteluihin. Ryhmään osallistuvien toivotaan sitoutuvan kokoontumisiin, jotta työskentely ja osallisuus ryhmässä olisi hyödyksi ja avuksi omaan suruprosessiin ja jotta vertaistuki ryhmän jäsenten kesken voisi toteutua.

Palokan kirkko, Rovastintie 8
40270 Palokka