Sururyhmä alkaa Palokassa 19.8.2021. Ilmoittautumiset ryhmään viim. 15.8.2021

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Sururyhmä on sinua varten, joka olet hiljattain menettänyt rakkaan läheisesi ja kaipaat vertaistukea surun tiellä kulkemiseen. Sururyhmässä voit jakaa läheisen kuolemaan liittyviä ajatuksia ja tuntemuksia luottamuksellisessa ilmapiirissä muiden menetyksen kokeneiden kanssa. Ryhmää vetävät diakoniatyöntekijä Päivi Itkonen ja diakoniapappi Seppo Hautalahti. Ryhmä kokoontuu 8 kertaa torstaisin klo 18 Palokan kirkon alakerrassa. Ryhmän ensimmäinen kokoontuminen on 19.8.2021. Ryhmään mahtuu 8 jäsentä. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista 7.4.2021 mennessä. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Päiville puh. 0407090142

Sururyhmä toimii suljetun ryhmän periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että kun ryhmä on käynnistynyt, siihen ei voi tulla enää uusia jäseniä. Näin taataan mahdollisimman turvallinen ja luottamuksellinen tila vaikeiden asioiden äärellä olemiseen ja jakamiseen.
On suositeltavaa, että läheisen kuolemasta on kulunut noin 6kk ennen ryhmään osallistumista. Prosessinomainen ryhmätyöskentely on yleensä liian raskasta aivan tuoreen surun kanssa.
Jokaiselle kokoontumiselle on oma teemansa. Seuraava kokoontuminen pohjaa aina edellisen kerran teemaan ja keskusteluihin. Ryhmään osallistuvien toivotaan sitoutuvan kokoontumisiin, jotta työskentely ja osallisuus ryhmässä olisi hyödyksi ja avuksi omaan suruprosessiin ja jotta vertaistuki ryhmän jäsenten kesken voisi toteutua.

Palokan kirkko, Rovastintie 8
40270 Palokka