Tikkakosken kirkko

-Nyt jumalanpalveluksessa olevien määrä on rajoitettu max 70 seurakuntalaista kirkkosalissa ja käytämme edelleen maskeja ja turvaväleja. Tämä määrä tulee: 60 alas srk-saliin ja 10 urkuparvelle, tosin jos jumalanpalvelus striimataan, niin silloin urkuparvelle voi mennä vain 6 seurakuntalaista. Kirkkosalissa alhaalla luku 60 voi tulla vain kun joukossa on samaan perhekuntaan kuuluvia, ja muuten se on turvavälein 50. Suurimmassa osassa jumalanpalveluksiamme nämä määrät ovat riittäviä, ja kaikki sopivat kirkkosaliin. Tarvittaessa me voisimme, poikkeuksellisesti, ottaa käyttöön myös srk-salit: max 11 seurakuntalaista/Vanha srk-sali ja max 23 seurakuntalaista/Uusi srk-sali. Jos molemmat puolet olisivat käytössä, niin kirkkosaliin mentäessä käytetään sinne johtavaa ulko-ovea, ja käytetään tarvittaessa sakastin WC:tä. Srk-saleihin mentäessä käytetään sinne johtavaa ulko-ovea ja käytössä ovat eteisen WC:t. Tämä jumalanpalvelus striimataan. Tervetuloa jumalanpalvelukseen rohkeasti paikan päälle!!

Pyhäpäivän aihe:Katoavat ja katoamattomat aarteet
Alttarikynttilät: 2
Liturginen väri: Vihreä