Iltamusiikki

Kai Nieminen kitaran kanssa
Kaupunginkirkko

Tervetuloa kesäiseen iltakonserttiin Kaupunginkirkkoon.

Kai Nieminen, kitara

Illan konsertissa kuullaan kappaleita teemalla "hiljaisuuden reunalla". Korona-aika on antanut tilaa elämän pohtimiselle ja sille minkä verran meillä itse kullakin sitä on jäljellä. "Hiljaisuuden reunalla" otsikko kuvaa myös muusikoiden tilannetta ja elämää korona-ajan rajoituksien keskellä. Konsertin ohjelmisto koostuu Bachin, Villa-Loboksen, Takemitsun ja Niemisen tuotannosta.

Konsertissa kuullaan myös Niemisen oma sävellys Le Tombeau de Darius Milhaud (2021), joka on saanut innoituksen ranskalaisen säveltäjän Darius Milhaudin itsensä säveltämästä kitarakappaleesta Segoviana(1959). Sävellys on myös kunnianosoitus Milhaudille.
Kai Nieminen on jyväskyläläinen kitaristi, muusikko ja säveltäjä. Hänen työnsä on laajentunut pitkän ajan kuluessa kitaristista säveltäjäksi ja kitaramusiikista orkesterimusiikkiin mm. hänen viimeisin sinfoniansa kantaesitettiin lokakuussa 2020.

Konserttiin on vapaa pääsy! Käsiohjelma 10/5e

Tilaisuus järjestetään voimassa olevien rajoitusten mukaan.

Keskustan alueseurakunta

Keskustan alueseurakunta