Hyvän mielen leiri Koivuniemen leirikeskuksessa 31.8.-2.9.2021. Ilmoittaudu viim.15.8.2021

Koivuniemen leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Hyvän mielen leiri on leiri sinulle, jolla on omakohtaista kokemusta mielenterveyden haasteista. Leiri tarjoaa mahdollisuuden hengähdystaukoon arjesta sekä virkistystä yhteydestä Jumalaan ja toisiin ihmisiin. Leiriohjelma sisältää mm. hartauksia ja ehtoolliskirkon, kädentaitoja, yhteistä ulkoilua, sanomista sekä sään salliessa nuotioiltoja. Leirin järjestää Palokan ja Tikkakosken diakoniatyö. Leirille järjestetään linja-autokuljetus, joka kulkee reittiä Tikkakosken kirkko-Palokan kirkko-Koivuniemen leirikeskus. Leirin hinta 34e sisältää majoituksen täysihoidolla, ohjelman, kuljetuksen ja vakuutuksen. Majoittumiseen on käytössä 7 yhden hengen huonetta sekä 4 kahden hengen huonetta. Leiri toteutuu, jos 11 henkilö ilmoittautuu. Leirille voidaan ottaa enintään 15 osallistujaa.

Leirille ilmoittaudutaan sähköisesti oheisesta linkistä. Sähköinen ilmoittautuminen vaatii vahvaa tunnistautumista eli verkkopankkitunnuksia. Mikäli sinulla ei ole käytettävissä verkkopankkitunnuksia ota yhteyttä Päivi Itkoseen puh. 040 7090 142 (lomalla 21.6.-18.7.). Mikäli ilmoittautumisessa on muita haasteita tai jokin mietityttää, ota yhteyttä niin ikään Päiviin.
Leirimaksu maksetaan sähköpostiin lähetettävän maksulinkin kautta. Leiri pitää maksaa ennen leirin alkamista. Maksun maksaminen maksulinkin kautta vaatii myös verkkopankkitunnuksia.

Tikkakosken alueseurakunta, Palokan alueseurakunta

Diakonissa