Olotupa

Palokan kirkko

Yhteinen iltapäivähetki kutsuu sinua jakamaan elämää, kuulemaan lähetystyön ja kansainvälisen diakonian kuulumisia sekä hiljentymään Taivaan Isän kasvojen eteen. Mahdollisuus tehdä käsitöitä: esim. sukkia, lapasia ja teresapeittoja lahjaksi lähimmäisille. Käsitöitä lahjoitetaan mm. diakoniatyön kautta seurakuntalaisilla, Oiva-keskuksen kautta Jyväskylän kotihoidon asiakkaille sekä Ensi- ja turvakodin kautta heidän asiakkailleen. Seurakunta huolehtii lankojen hankinnoista.
Palokan kirkon Olotupa on auki tiistaisin klo 12-15, kahvitarjoilu 12-14, ohjelmahetki klo 14 alkaen.
Kokoonnumme terveysturvallisesti ja kulloisetkin kokoontumisrajoitukset huomioiden.

Mukana diakoniatyöntekijät Päivi Itkonen p.040 7090 142 sekä Elina Romar p.040 5609 910

Diakonissa
Palokan kirkko, Rovastintie 8