Sururyhmä päihteisiin kuolleiden läheisille alkaa 5.10.2021. Ilmoittautuminen ryhmään 1.10.2021 mennessä.

KauppakeskusSeppä, Kipinä, Hiljainen huone

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tämä sururyhmä on sinua varten, jonka läheinen on menehtynyt päihteiden käytön seurauksena ja kaipaat vertaistukea tämän raskaan asian äärellä. Sururyhmässä voit jakaa läheisen kuolemaan liittyviä ajatuksia, tuntemuksia ja tapahtumia luottamuksellisessa ilmapiirissä muiden samanlaisen menetyksen kokeneiden kanssa. Ryhmää vetävät diakoniatyöntekijät Päivi Itkonen ja Mira-Maarit Väisänen. Ryhmä kokoontuu viikoittain 7 kertaa tiistaisin klo 18 Kauppakeskus Sepän Kipinässä Hiljaisessa huoneessa. Ryhmän ensimmäinen kokoontuminen on 5.10.2021. Ryhmään mahtuu 8 jäsentä. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista 1.10.2021 mennessä. Voit ilmoittautua ryhmään sähköisesti oheisen linkin kautta tai ottamalla yhteyttä Mira-Maaritiin: puh. 050 549 7005, sähköposti etunimi-etunimi.sukunimi@evl.fi

Sururyhmä toimii suljetun ryhmän periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että kun ryhmä on käynnistynyt, siihen ei voi tulla enää uusia jäseniä. Näin taataan mahdollisimman turvallinen ja luottamuksellinen tila vaikeiden asioiden äärellä olemiseen ja jakamiseen.
On suositeltavaa, että läheisen kuolemasta olisi kulunut aikaa muutamia kuukausia. Prosessinomainen ryhmätyöskentely on yleensä liian raskasta aivan tuoreen surun kanssa.
Jokaiselle kokoontumiselle on oma teemansa. Seuraava kokoontuminen pohjaa aina edellisen kerran teemaan ja keskusteluihin. Ryhmään osallistuvien toivotaan sitoutuvan kokoontumisiin, jotta työskentely ja osallisuus ryhmässä olisi hyödyksi ja avuksi omaan suruprosessiin ja jotta vertaistuki ryhmän jäsenten kesken voisi toteutua.

Ryhmä on maksuton.

Huhtasuon alueseurakunta