Hiljaisuuden päivä

Kuokkalan kirkko

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Levähdä päivä hiljaisuudessa. Hiljaisuus kertoo, mikä on elämässä merkityksellistä juuri nyt. Ruokailua varten ilmoittautuminen (seurakunnan sivuilla).

Rennon olemisen lisäksi voit myös ulkoilla, nukkua, lukea, kirjoittaa tai maalata mielestä esiin nousevia hiljaisuuden kuvia. Voit myös halutessasi osallistua Hiljaisuuden joogaan ja taidehetkiin. Ateriat jaetaan yhdessä hiljaisuudessa. Tarvittaessa mahdollisuus varata henkilökohtaisia keskusteluaikoja, joissa voi jakaa mieleen nousevia asioita. Päivän ohjaa retriitinohjaaja, Hiljaisuuden jooga -ohjaaja ja pastori Minna Rantalainen.
Pue päivään päälle lämpimät, joustavat vaatteet. Itsesi mittainen alustaa, kevyt peitto ja tyyny voivat olla mukava lisä rentoutumiseen.
Hinta 10€, opiskelijat ja eläkeläiset ilmaiseksi.
Ilmoittautuminen 13.1.2022 mennessä. Lisätietoja Minna Rantalainen p. 0405234134.

Kuokkalan alueseurakunta