Kummipicnic

Vaikka Kirkkopuistossa

Hae valmis eväskassi kahvilasta ja lähde kummilapsen kanssa picnicille kevään äärelle!

Jyväskylän seurakunta järjestää kummin ja kummilapsen yhteisiä päiviä yhdessä muiden kaupungin toimijoiden kanssa. Yksi näistä tempauksista on Kummipicnic.

Nouda valmis eväskassi (hinta 20e) Wilhelmiinan konditoriosta (Asemakatu 6 Nikolainkulman kahvila), Teeleidistä (Kramsunkatu 1) tai Rebel Teeleidistä (Sokkarin yläkerta) ja lähde kummilapsen kanssa picnicille vaikkapa kauniiseen Kirkkopuistoon tai mihin vaan! Mainio tilaisuus jutella, pelailla tai vaan nauttia keväästä oman kummilapsen kanssa. Aikuisen kummilapsenkin kanssa voi picniköidä!

Eväskassin voi hakea 16.-21.5.2022 välisenä aikana kahviloiden aukioloajan mukaisesti.

Kummipicnic huipentuu Yläkaupungin yön lauantaina 21.5 Kirkkopuistossa, jonne voi mennä nauttimaan picnic-herkut ja hakea viltin sekä pelivälineitä seurakunnan lasten kerhotila Idusta (Kilpisenkatu 8) klo 10-17.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille