Omaishoidon retkipäivät Koivuniemessä

ti 24.5. klo 10.00 – 15.00
Koivuniemen leirikeskuksen ruokakello ja rantakoivu

Koivuniemen leirikeskus

Vietämme omaishoitajien ja -hoidettavien yhteisiä retkipäiviä Koivuniemen leirikeskuksessa maanantaina 23.5. tai tiistaina 24.5. klo 10-15. Päivän ohjelmassa iloista yhdessä oloa, hyvää ruokaa, ulkoilua sekä saunomismahdollisuus.

HUOM. Retkipäivät ovat täynnä ilmoittautumisen myötä.

Retkipäivän aikataulu
klo 10 Saapuminen, kuulumiset, hartaus ja musiikkia
klo 11.30 Lounas
klo 12.30 Yhteistä ohjelmaa
klo 14 Kahvihetki
klo 15 Kotiinlähdön aika
(maanantaina on mahdollisuus jäädä viettämään iltaa Koivuniemeen)

Päivän hinta 5 euroa/hlö (maksu käteisellä paikan päällä). Ensisijaisesti saapuminen omin kyydein. Tarvittaessa järjestämme yhteiskyydin keskustasta Koivuniemeen maanantain retkipäivään, meno-paluu 10 euroa.

Osallistujamäärä rajoitettu. Ilmoittautuminen Jyväskylän kaupungin omaishoidon palveluohjaajille tiistaihin 10.5.2022 mennessä. HUOM. Retkipäivät ovat täynnä.
* Miia Tuominiemi, miia.tuominiemi@jyvaskyla.fi, p. 014266 3779, tekstiviesti 040594 6710 tai
* Sirkka Seppänen, sirkka.seppanen@jyvaskyla.fi,p. 014266 3944, tekstiviesti 040354 3269.

Kerro ilmoittautuessasi kumpaan päivään tulet sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat. Ilmoittautumisen yhteydessä kerrothan myös, jos haluat
saunoa, tarvitsisit kyydin tai haluat jäädä maanantaina illanviettoon.

Kevätretken järjestävät Jyväskylän seurakunnan kanssa yhteistyössä Jyväskylän kaupunki, Keski-Suomen Omaishoitajat ry, Keski-Suomen Muistiyhdistys ry,
Keski-Suomen mielenterveysomaiset - FinFami ry ja Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri.

Vaajakosken alueseurakunta, Tikkakosken alueseurakunta, Taulumäen yksikkö, Säynätsalon alueseurakunta, Palokan alueseurakunta, Kuokkalan alueseurakunta, Korpilahden alueseurakunta, Keskustan alueseurakunta, Keltinmäen alueseurakunta, Huhtasuon alueseurakunta

Diakonissa, näkövammaiset, huonokuuloiset, omaishoitajat
Vapaudenkatu 47, PL 103
40101 Jyväskylä