Antti Railio: Jouluksi kotiin

Antti Railio

Taulumäen kirkko

Antti Railion Jouluksi kotiin -konserttikiertue tuo joulun tunnelmaa täysimittaisen kiertueen muodossa.
Konserteissa kuullaan rakastetuimpia joululauluja Antti Railion tulkitsemana. Tunnelmalliset kirkot, herkät joululaulut sekä Antti Railion voimakkaan pehmeä tulkinta tuovat joulun taian jokaisen kuulijan kotiin.

"Kaikkien vastoinkäymisten jälkeen, olen helpottunut ja onnellinen siitä, että pääsen vihdoin jo perinteeksi muodostuneelle joulukiertueelleni teidän luoksenne. En malta odottaa, että pääsen sykähdyttämään ja luomaan kanssanne lumoavia hetkiä, kauneimpien joululaulujen parissa. Nähdään ja kuullaan toisemme Jouluksi kotiin -kiertueellani! Sydämellisesti tervetuloa!", kommentoi Antti Railio.

Kirkkojen ovet avataan tuntia ennen konsertin alkua.

Viime vuodelta 2021 siirtyneisiin konsertteihin ostetut liput käyvät sellaisenaan tämän vuoden konserteissa.
Liput: Ennakkoon 29,90€ ja ovelta 35€. Liput myy Lippu.fi.

Järjestäjä: Master Corporation Oy
Sami Silvennoinen / Master Events