Ihme Vanhemmuus -ryhmä Palokan kirkolla alkaa 25.9.2023 Ilmoittaudu 22.9. mennessä.

ma 25.9. klo 15.30

Palokan kirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

Vanhemmuus on elämänmittainen tehtävä - luottamustehtävä, joka vie kantajansa aikamoiselle vuoristoratamatkalle. Maratonistakin voisi puhua. Se on rakkautta, kiitollisuutta, onnistumista ja iloa. Ja toisessa kohtaa riittämättömyyttä, pettymystä, väsymystä ja turhautumista. Ihme hommaa tuo vanhemmuus.

Tämä ryhmä on tuumaustauko ja syväsukellus omaan vanhemmuuteen. Jokaisella kerralla on oma teemansa, joka ohjaa tuumailun ja sukeltamisen suuntaa.
* Oma polkusi vanhemmaksi
* Oman lapsuutesi perheen vaikutus vanhemmuuteesi
* Vanhemmuuttasi ohjaavat arvot ja vanhemmuuden merkitys sinulle
* Oma jaksaminen
* Oman tunnemaailman kirjo vanhemmuuden maastossa
* Vahvuutesi vanhempana

Ryhmään voivat osallistua vanhemmat, joiden lapset ovat alle 18-vuotiaita.

Ryhmää vetävät diakoniatyöntekijä Päivi Itkonen ja lastenohjaaja Marjukka Kuusela. Ryhmä kokoontuu 6 kertaa ja siihen mahtuu 8 osallistujaa. Lastenhoito järjestetään tarvittaessa. Lastenhoidossa on iltapala, ryhmässä vanhemmille tarjolla suolapalaa ja kahvi/tee. Osallistuminen ryhmään vaatii ennakkoilmoittautumisen 22.9..klo 16 mennessä. Ilmoittautua voit sähköisesti oheisen linkin kautta tai Päiville puh. 040 7090 142 / etunimi.sukunimi@evl.fi

Kokoontumispaikkana toimii Palokan kirkon alakerrasta löytyvä Olotupa. Ryhmä kokoontuu maanantai-iltaisin klo 17.30-19.30.
Kokoontumispäivät:
25.9.2023
2.10.2023
9.10.2023
23.10.2023
30.10.2023
6.11.2023

Ihme Vanhemmuus -ryhmä toimii suljetun ryhmän periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että kun ryhmä on käynnistynyt, siihen ei voi tulla enää uusia jäseniä. Näin taataan mahdollisimman turvallinen ja luottamuksellinen tila erilaisten asioiden, ajatusten ja tunteiden äärellä olemiseen ja jakamiseen.
Jokaiselle kokoontumiselle on oma teemansa. Seuraava kokoontuminen rakentuu aina jatkoksi edellisen kerran teemalle ja keskusteluille. Ryhmään osallistuvien toivotaan sitoutuvan kokoontumisiin, jotta työskentely ja osallisuus ryhmässä voisivat palvella osallistujia mahdollisimman hyvin ja jotta vertaistuki ryhmän jäsenten kesken voisi toteutua.
  • Aikuisille Aikuisille
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Palokan lähikirkkoalue

Ota yhteyttä

Diakonissa, diakonian ja mission tiimiesihenkilö
Palokan lähikirkkoalue
Palokan kirkko, Rovastintie 8
40270 Palokka
Lastenohjaaja
Palokan lähikirkkoalue
Palokan kirkko, Rovastintie 8
40250 Jyväskylä