Joulun säihkettä -yhteiskonsertti

Joulun säihkettä

Taulumäen kirkko

Tamperelainen Teekkarikuoro ja jyväskyläläinen Kipinät-kuoro luovat säihkettä joulun juhlaan!
Luvassa on ainutlaatuinen jouluelämys, joka lumoaa soinnillaan ja vie kuulijansa joulun sanoman äärelle rytmikkäiden sovitusten johdattelemana. Sekakuorot esittävät yhdessä ja erikseen niin rakastettuja klassikoita kuin uudempia joululaulujen helmiä. Johtaa Kaisa Halmemies ja Johanna Lantto.

Peruslippu 25 €, alennuslippu 15 € (opiskelija, eläkeläinen, työtön, varusmies)
Konsertti on maksuton alle 16-vuotiaille.

Kipinät on jyväskyläläinen pop- ja jazzmusiikin ja kuoroimprovisaatioon keskittyvä kuoro, jota johtaa sen perustaja, pop/jazz-laulunopettaja ja palkittu kuoronjohtaja Kaisa Halmemies. Kuoro koostuu noin 45 muusikosta ja musiikin aktiiviharrastajasta. 5-vuotisjuhlavuottaan viettävä Kipinät on rajoja rikkova rytmimusiikin pioneeri perinteikkäässä kuoromaailmassa. Se tunnetaan valovoimaisesta esiintymisestä, raikkaasta soinnistaan ja tiukasta groovesta.

Teekkarikuoro on vuonna 1985 perustettu Tampereen opiskelijakuorotaivaan kiintotähti. Kuorolaiset ovat pääosin teekkareita, mutta noin 50-henkiseen joukkoon kuuluu myös diplomi-insinöörejä ja muiden alojen edustajia. Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella toimiva kuoro pyrkii elävään sointiin ja monipuoliseen ohjelmistoon unohtamatta kuitenkaan hyvää meininkiä. Teekkarikuoroa johtaa musiikkipedagogi ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri Johanna Lantto.

Verkkosivut:

www.kipinatkuoro.fi
www.teekkarikuoro.fi

Teekkarikuoro from Tampere and Kipinät from Jyväskylä bring sparkle to Christmas! ?

The two choirs will perform in Taulumäki Church in Jyväskylä on Saturday December 9 at 2 pm. The concert offers a unique Christmas experience that will enchant listeners with its sound and take you to the heart of the Christmas spirit guided by rhythmic choir arrangements. The mixed choirs will sing both beloved classics and newer Christmas gems separately and together.

Kipinät is a choir from Jyväskylä that focuses on pop and jazz music and choral improvisation, led by its founder, pop/jazz singing teacher and award-winning choir director Kaisa Halmemies. The choir consists of about 45 musicians and active music enthusiasts. Kipinät is a boundary-breaking rhythm music pioneer in the traditional choir world celebrating its 5th anniversary. It is known for its luminous performance, fresh sound and tight groove.

Founded in 1985, Teekkarikuoro is one of the most prominent student choirs in Tampere. Most of the singers are students of technology, but the 50 members of the choir also include Masters of Science and people from other academic fields. The choir based at Tampere University Hervanta Campus aspires to have a lively tone and a versatile repertoire but never forgets to have fun. Teekkarikuoro is conducted by Johanna Lantto, music pedagogue and MSE in environmental engineering.

Tickets for the Jyväskylä concert are available at the ticket store (https://events.liveto.io/events/joulun-sakeita) and at the door. The price of a basic ticket is 25 € and the price of a discount ticket (student, pensioner, unemployed, conscript) is 15 €. Free admission for under 16-year-olds.
  • Musiikki Musiikki

Liput ovelta ja verkkokaupasta Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Taulumäen kirkko