Jyväskylä Sinfonian joulukonsertti

Jeremiah Clarke: The Prince of Denmark's March
Eduardo Márquez Talledo: Mañana por la Mañana
Joululauluja

Joulu on taas, riemuitkaa nyt! Keksisikö joku millään komeampaa tapaa juhlistaa sydäntalven riemujuhlaa kuin joulukonsertti koko sinfoniaorkesterin voimin? Ja keksisikö joku mitenkään tähän konserttiin huikeampia solisteja kuin sankaribaritoni Ville Rusasen ja maestrain maestra Maria Ylipään? Heidän tulkitsemanaan sekä tutut ja turvalliset että uudet ja loistokkaat joululaulut sytyttävät joulumaan mieleen hiljaiseen eikä valtaa, loistoa voisi toivoa yhtään enempää.

Kapellimestari David Claudio kattaa soivaan joulupöytään höysteiksi sädehtivän tuikkivia klassisen musiikin herkkupaloja Tšaikovskista Järnefeltiin, kirsikkana kakun päällä vielä P?teris Vasksin riipivän koskettava enkelimeditaatio - nyt taivaat avautuu ja maa on niin kaunis! Tästä alkaa joulu!

Lippuvaraukset sekä liput ilman tilausmaksua Versonraitin lippumyymälästä (kauppakeskus Tawast), p. 014 569 0110
  • Musiikki Musiikki

Lippu.fi Linkki avautuu uudessa välilehdessä