Sirkkain joulu

Sirkkain joulu

Kaupunginkirkko

Mieskuoro Sirkkain Joulu 2023 johdattaa kuulijat perinteiseen joulun sanomaan ja tunnelmaan. Johtaa Kimmo Tuuri.
Liput:
23 € /10 € (opiskelijat, työttömät)
Eläkeläisalennus -2 €
S-Etukorttialennus -5 €
Ennakkomyynti: Sirkat, liveto.io

Konsertissa kuullaan joululaulujen klassikkoja kuten "En etsi valtaa loistoa" ja "Hiljainen joululaulu". Uudempia suomalaisia lauluja edustaa Diandrankin esittämä "Joulutaivas tähtineen". Laulu on amerikkalaista alkuperää vuodelta 1944, ja Tarleena Sammalkorpi rakensi omaperäisellä suomennoksellaan siihen uudenlaisen sisällön. Kansainväliset, harvemmin kuullut joululaulut vievät kuulijat Eurooppaan ja Afrikkaan "Soihtu tuo Jeanette ja Isabelle" (Ranska), twi-kielinen Asalamalekum (Ghana), Jerusalemissa (Ukraina) sekä African Noel (Liberia).

Kutsumme Sirkkain jouluun tänä vuonna erityisesti ukrainalaisia ja muita maahanmuuttajia.
Toivomme, että joulukonserttimme herättää kuulijoissa rauhallista ja toivorikasta mieltä sotien varjostamassa maailmassa.
  • Musiikki Musiikki

Kaupunginkirkon lähikirkkoalue