Toiveiden joulu

Kuokkalan kirkko

Jyväskylän Studiokuoron joulukonsertti.
Johtaa Hannu Ikonen.
Ohjelma 15€ pelastakaa Lapset ry:lle. Vastuullinen järjestäjä Studiokuoro.

Jyväskylän Studiokuoro luo aitoa joulutunnelmaa Kuokkalan kirkossa 21.12.2022 klo 19.00 alkavassa Toiveiden joulu -konsertissa.

Studiokuoro on vuonna 1968 perustettu sekakuoro, joka syntyi äänittämään Yleisradion aluelähetyksien kuoroesityksiä. Kuorossa on nykyäänkin kokeneita lauluharrastajia eri puolilta Keski-Suomea. Kuoro julkaisi marraskuun alussa 2022 viimeisimmän levynsä, johon sisältyy edesmenneen professori Osmo Pekosen uusia, postuumisti julkistettuja suomennoksia.

Studiokuoro on jo useina vuosina pitänyt joulukonserttinsa nimenomaan 21.12. tuomaanpäivänä. Tuomaanpäivän iltana on mukava rauhoittua todelliseen joulutunnelmaan laulujen avulla. Tällä kertaa konsertti on koottu Studiokuoron jouluesityksistä kolmenkymmenen vuoden ajalta. Laulut listattiin ja niistä sai lokakuun aikana avoimessa verkossa äänestää itselle mieluisimmat konsertissa esitettäviksi.

Laulut ovat siis taattua joululaatua. Konsertissa kuullaan latinan-, ruotsin- ja englanninkielisten kappaleiden lisäksi tutuista tutuimpia suomalaisen joulun lauluja. Laskeudu siis toivomaan Studiokuoron kanssa joulun rauhaa tuomaanpäivän iltana kaikille ihmisille maan päällä. Konsertin ohjelmatuotto lahjoitetaan Pelastakaa Lapset Ry:lle hädänalaisten lasten auttamiseksi.
Konsertin ohjelman hinta on 15€, ja ohjelmia saa tuntia ennen kirkon ovelta.

Kuoroa johtaa musiikkineuvos Hannu Ikonen.
  • Musiikki Musiikki

Jkl Studiokuoro ry