Juhani Tikkanen: Ekana syliin taivaassa

Juhani Tikkanen

Sepän Kipinä

Juhani Tikkanen: Ekana syliin taivaassa, liput 10e ovelta yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Huippusuosittu laulaja-lauluntekijä Juhani Tikkanen julkaisi neljännen albuminsa "Ekana syliin taivaassa" kesällä 2023. Monet Juhani Tikkasen laulut, mm. "Vuosia", "Mitä ois tietää" ja "Tässä on kaikki" ovat soineet tiuhaan valtakunnallisissa radioissa.

Juhani Tikkanen kiertää Suomea yli sadan keikan vuositahdilla sekä kitaralla itseään säestäen, että taitavan ja soundirikkaan yhtyeensä kanssa. Juhanilla on upea taito tarjota jokaisella keikallaan yleisölle sekä iloa ja naurua, että myös lohtua.

Yhteisvastuukeräyksen vuonna 2024 kerätyt varat käytetään syrjäytymisvaarassa olevien nuorten tukemiseen Helsinki Mission, Suomen evankelis-luterilaisten seurakuntien ja Kirkon Ulkomaanavun avulla.
  • Musiikki Musiikki

Huhtasuon lähikirkkoalue