Elokuvamusiikkia uruilla

Sanna Saarenpään kuva

Vaajakosken kirkko

Vaajakosken IV kesämusiikkisarja

Urkuri Sanna Saarenpää soittaa uruilla niin tuttuja kuin harvemmin kuultuja elokuvamusiikin helmiä.
Ohjelmassa mm. Interstellar: Cornfield Chase ja Pirates of the Caribbean: The Ballad of Davy Jones

Kirkkomusiikin kohdalla vain taivas on rajana! Etelä-Pohjanmaan lakeuksien kasvatti Sanna Saarenpää nauttii kirkkomusiikin moniulotteisuudesta ja siitä, mitä kaikkea uruilla voi toteuttaa. Konsertissa kuullaankin maalailua aina mittaamattomasta avaruudesta meren syvyyksiin asti.

Saarenpää työskentelee tällä hetkellä Jyväskylän seurakunnassa A-kanttorina, virkapaikkana Palokka. Saarenpää on valmistunut vuonna 2018 Oulun ammattikorkeakoulusta muusikoksi (syventymiskohteena kirkkomusiikki), ja joulukuussa 2023 musiikin maisteriksi Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Kuopion yksiköstä (syventymiskohteina urkujensoitto ja kuoronjohto). Opiskellessaan Oulun ammattikorkeakoulussa Saarenpää oli opiskelijavaihdossa Piteåssa, Ruotsissa. Urkujensoitossa Saarenpäätä ovat opettaneet Anu Pulkkinen, Maija Lehtonen ja Gary Verkade. Saarenpää on syventänyt osaamistaan urkujensoitossa myös mestarikursseilla, joilla ovat olleet opettajina mm. Ismo Hintsala ja Matti Pohjoisaho.

Konserttiin on vapaa pääsy
Ostamalla ohjelman (5e, tai maksa mitä haluat) tuet musiikkityötä ja mahdollistat konserttitarjonnan jatkossakin.
  • Musiikki Musiikki

Vaajakosken lähikirkkoalue