Tikkakosken alueseurakunta

Tikkakosken alueseurakuntaan kuuluvat varsinaisen taajaman lisäksi Puuppolan, Kuikan ja Nyrölän kylät tai pitäisikö sanoa kaupunginosat.

Tikkakoski on varuskuntapaikkakunta, jossa on aina ollut myös teollisuus/konepajatoimintaa. Jyväskylän lentoasema sijaitsee alueellamme ja siellä mitattu lämpötila on Jyväskylän virallinen lukema. Tikkakoski on väestöltään kasvava ja ikärakenteeltaan melko nuori kaupunginosa.

Tikkakosken alueseurakunnan toiminta keskittyy paljolti kirkkoon, joka sijaitsee pääavenuen, Kirkkokadun varrella. Kirkko on valmistunut vuonna 1957, mutta sen yhteydessä olevia seurakuntatiloja on pariinkiin otteeseen laajennettu sen jälkeen.

Myös kirkon vieressä sijaitsevassa pappilassa on kokoontumistiloja ja työntekijöiden työhuoneita. Sarpatin pienryhmäleirikeskus ja Autiokankaan hautausmaa sijaitsevat Tikkakosken alueella. Puuppolan päiväkodin yhteydessä meillä on kerhotila.

Toimintaa Tikkakosken alueseurakunnassa löytyy liki kaikenikäisille. Lapsi- ja perhetyö on meillä vireää, mutta unohtaa ei sovi vaikkapa vanhemman väen viikottaista työtupaa, jossa askaroidaan lähetyksen ja diakonian hyväksi.

Tervetuloa mukaan rakentamaan alueseurakuntaamme, joka koostuu ihmisistä kuten sinä ja minä, Jumalan luomia ja Kristuksen lunastamia kumpikin!

Aikuiset

Kouluikäiset

Lapset ja perheet

Lähetys

Musiikki:
Candela
Lapsikuorot
Nuorten kuoro

Nuoret

KIRKKOMME YLEMMÄN KERROKSEN TILAISUUKSIIN OSALLISTUVIEN MÄÄRISTÄ ELOKUUN LOPPUPUOLELTA ALKAEN

Kirkkosalissa tilaisuuteen osallistuvien määrä on nyt max 110 (puolet maksimimäärästä), josta luvusta 100 alakertaan ja 10 parvelle, osallistujien etäisyydet tulee kuitenkin olla riittävät, noin metri, toki perheet/ läheiset voivat istua ihan vierekkäin. Ehtoollista vietettäessä ehtoolliskaiteella voi olla max 8 henkeä kerrallaan (ehtoolliskaiteen tukijalkojen kohdalla).

Vanhassa srk-salissa voi olla max 16 henkeä (puolet maksimi).

Uudessa srk-salissa voi olla max 35 henkeä (puolet maksimimäärästä).

Maskien käyttöön on edelleen vahva suositus ja käsidesiä on tarjolla.

6.9.2021
Risto Vallipuro, aluekappalainen

Kaste-, vihki- ja hautausasiat

Muistotilaisuuksien ja juhlien tilavaraukset