Tikkakosken alueseurakunta

Tikkakosken alueseurakuntaan kuuluvat varsinaisen taajaman lisäksi Puuppolan, Kuikan ja Nyrölän kylät tai pitäisikö sanoa kaupunginosat.

Tikkakoski on varuskuntapaikkakunta, jossa on aina ollut myös teollisuus/konepajatoimintaa. Jyväskylän lentoasema sijaitsee alueellamme ja siellä mitattu lämpötila on Jyväskylän virallinen lukema. Tikkakoski on väestöltään kasvava ja ikärakenteeltaan melko nuori kaupunginosa.

Tikkakosken alueseurakunnan toiminta keskittyy paljolti kirkkoon, joka sijaitsee pääavenuen, Kirkkokadun varrella. Kirkko on valmistunut vuonna 1957, mutta sen yhteydessä olevia seurakuntatiloja on pariinkiin otteeseen laajennettu sen jälkeen.

Myös kirkon vieressä sijaitsevassa pappilassa on kokoontumistiloja ja työntekijöiden työhuoneita. Sarpatin pienryhmäleirikeskus ja Autiokankaan hautausmaa sijaitsevat Tikkakosken alueella. Puuppolan päiväkodin yhteydessä meillä on kerhotila.

Toimintaa Tikkakosken alueseurakunnassa löytyy liki kaikenikäisille. Lapsi- ja perhetyö on meillä vireää, mutta unohtaa ei sovi vaikkapa vanhemman väen viikottaista työtupaa, jossa askaroidaan lähetyksen ja diakonian hyväksi.

Tervetuloa mukaan rakentamaan alueseurakuntaamme, joka koostuu ihmisistä kuten sinä ja minä, Jumalan luomia ja Kristuksen lunastamia kumpikin!

Aikuiset

Kouluikäiset

Lapset ja perheet

Lähetys

Musiikki:
Candela
Lapsikuorot
Nuorten kuoro

Nuoret

KOKOONTUMISIIMME LIITTYVISTÄ RAJOITUKSISTA KORONATILANTEEN VUOKSI 20.1.2022 SAAKKA TIKKAKOSKELLA

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi joudumme taas tiukentamaan osallistujamääriä kokoontumisiimme.

Seurakunnassamme saa nyt osallistua max. 20 henkeä tilaisuuteen, ja tämä koskee kaikkia ikäryhmiä, ja totutut hygieniasuositukset ovat tietenkin voimassa.

Aikuisten ryhmät sekä sellaiset ryhmät, joissa on sekä aikuisia että lapsia, eivät ala toimintaansa ainakaan ennen viikkoa 3 eli su 16.1.22 saakka. Kuinka toiminta sitten jatkuu sen jälkeen, siitä tiedämme enemmän to 13.1.22.

Jumalanpalvelukset ja toimitukset pyörivät joka tapauksessa nyt, tuolla max. 20 henkeä rajoituksella, ja kirkkokahveja ei järjestetä.

Lasten ja nuorten viikkotoiminta jatkuu, mutta tuolla max. 20 henkeä rajoituksella.

Toivotaan että rajoitukset eivät tule tästä kiristymään.

Seurailemme tilannetta ja tarvittaessa informoimme.

Hyvää ja Siunattua Uutta vuotta 2022

Risto Vallipuro, aluekappalainen

Muistotilaisuudet p. 040 162 3982, avoinna ma-pe klo 9.00-15.00.
Kaste- ja vihkivaraukset p. 050 363 2300, avoinna ma-pe klo 9.00-15.00.

Juhlien tilavaraukset
puh. 040 560 9917 tai 040 560 9918

Aluekappalainen
Tikkakosken alueseurakunta