Tikkakosken alueseurakunta

Tikkakosken alueseurakuntaan kuuluvat varsinaisen taajaman lisäksi Puuppolan, Kuikan ja Nyrölän kylät tai pitäisikö sanoa kaupunginosat.

Tikkakoski on varuskuntapaikkakunta, jossa on aina ollut myös teollisuus/konepajatoimintaa. Jyväskylän lentoasema sijaitsee alueellamme ja siellä mitattu lämpötila on Jyväskylän virallinen lukema. Tikkakoski on väestöltään kasvava ja ikärakenteeltaan melko nuori kaupunginosa.

Tikkakosken alueseurakunnan toiminta keskittyy paljolti kirkkoon, joka sijaitsee pääavenuen, Kirkkokadun varrella. Kirkko on valmistunut vuonna 1957, mutta sen yhteydessä olevia seurakuntatiloja on pariinkiin otteeseen laajennettu sen jälkeen.

Myös kirkon vieressä sijaitsevassa pappilassa on kokoontumistiloja ja työntekijöiden työhuoneita. Sarpatin pienryhmäleirikeskus ja Autiokankaan hautausmaa sijaitsevat Tikkakosken alueella. Puuppolan päiväkodin yhteydessä meillä on kerhotila.

Toimintaa Tikkakosken alueseurakunnassa löytyy liki kaikenikäisille. Lapsi- ja perhetyö on meillä vireää, mutta unohtaa ei sovi vaikkapa vanhemman väen viikottaista työtupaa, jossa askaroidaan lähetyksen ja diakonian hyväksi.

Tervetuloa mukaan rakentamaan alueseurakuntaamme, joka koostuu ihmisistä kuten sinä ja minä, Jumalan luomia ja Kristuksen lunastamia kumpikin!

Aikuiset

Kouluikäiset

Lapset ja perheet

Lähetys

Musiikki:
Candela
Lapsikuorot
Nuorten kuoro

Nuoret

Tiedote aikuisten kokoontumisista

Tikkakosken alueseurakunnassa aikuisten kokoontumisemme ovat nyt toistaiseksi seis kuluvan helmikuun loppuun saakka, kuten kaikkialla Jyväskylän seurakunnassa.

Jumalanpalvelukset striimataan suorina lähetyksinä, niissä on mukana vain jumalanpalveluksen toimittajia ja avustajia. Ne ovat tuttuun tapaan nähtävissä pari viikkoa nauhoitteinakin. Myös muita lähetyksiä / videoita voi tulla nähtäväksi. Seuraile sivujamme: Tikkakosken alueseurakunnan Facebook

Katsotaan tilannetta sitten taas maaliskuulla, mihin suuntaan mennään.

8.2.2021 Risto Vallipuro, aluekappalainen

Kaste-, vihki- ja hautausasiat

Muistotilaisuuksien ja juhlien tilavaraukset
puh. 040 560 9918 tai 040 560 9917