Lähetystyön toiminta Keltinmäen alueella

Tule laittamaan hyvää jakoon lähellä ja yli maiden rajojen! Piirien, kirkkokahvien, vitriinien ja myyjäisten tuotolla kannatamme lähetyskohteitamme.

Tule mukaan säännölliseen toimintaan

Kätevästi käsillä

Lähetyksen ja diakonian yhteinen Kätevästi käsillä -piiri parillisten viikkojen torstaisin klo 14-16, alk. 9.9. Keltinmäen kirkolla.  Kaikille avoin käsillä tekemisen paikka! Käytämme käden töihin erilaisia materiaaleja ja tekniikoita, suosimme kierrätys- ja luonnonmateriaaleja. Teemme tuotteita pääosin myyjäisiin, mutta myös itselle voi tehdä. Yhdessä tekemisen ja kahvittelun lisäksi saamme lähetys- ja diakonia-aiheisia välähdyksiä läheltä ja kaukaa.

Lähetyspiiri Kortepohjassa

Kortepohjan srk-keskuksella kokoontuu lähetyspiiri parittomien viikkojen tiistaisin klo 10-11.30, alk 31.8. Tervetuloa mukaan! Tule viettämään aamupäivähetkeä lähetyksestä kiinnostuneiden joukkoon!  Kuulemme ajankohtaisia lähetystyön kuulumisia, hiljennymme ja juttelemme kahvikupposen äärellä. Mahdollisuus tehdä samalla käsitöitä myyntiin tai itselle. Järjestämme myös kirkkokahvituksia, leivontatalkoita sekä myyjäisiä, joiden suunnitteluun ja toteutukseen on jokainen tervetullut.

Taka-Keljon lähetyspiiri

Taka-Keljon lähetyspiiri kokoontuu kodeissa noin kerran kuukaudessa.

Keltinmäen päiväkahvit

Uutena toimintana Keltinmäen päiväkahvit kerran kuussa Keltinmäen kirkolla 6.10., 3.11. ja 1.12. klo 14.
Ollaan lähetys- ja diakonia-aiheisten teemojen äärellä päiväkahvien merkeissä.

Suunniteltuja tapahtumia syksylle 2021:

su 12.9. syyskauden aloitus Keltinmäen kirkko klo 10 ja Kortepohjan srk-keskus klo 16

la 25.9. klo 10-13 lähetysmyyjäiset Kortepohjan srk-keskuksessa

la 27.11. klo 10-12 lähetyksen adventtimyyjäiset Kortepohjan srk-keskuksessa

la 18.12. klo 12-14 lähetyksen ja diakonian joulumyyjäiset Keltinmäen kirkolla

Tukemamme lähetystyö

Tuemme lähetystyötä Senegalissa, Namibiassa Raamatunkäännöstyötä, sekä Mauritaniassa kummikoululaisia. Thaimaassa meillä on myös Bangkokin alueella kummilapsia.

Ystävyysseurakunta

Ystävyysseurakuntamme on Saratovin Pyhän Johanneksen seurakunta, Inkerin kirkko.

Ylitse kaikkien rajojen tuska ja murhe on yhteinen. Ylitse kaikkien rajojen riemu ja kiitos on yhteinen.  Virsi 429

Mauritanian kummikoululaisia

Keltinmäen alueseurakunta