Lähetystyön toiminta Keltinmäen alueella

Tule laittamaan hyvää jakoon lähellä ja yli maiden rajojen! Piirien, kirkkokahvien, vitriinien ja myyjäisten tuotolla kannatamme lähetyskohteitamme.

Tule mukaan säännölliseen toimintaan

Kätevästi käsillä

Keltinmäen kirkon remontin ajan lähetyksen ja diakonian yhteinen Kätevästi käsillä -piiri kokoontuu Kultalakin päiväkodilla, Keltinmäentie 11 B, noin joka toinen torstai klo 14. Kaikille avoin käsillä tekemisen paikka! Käytämme käden töihin erilaisia materiaaleja ja tekniikoita, suosimme kierrätys- ja luonnonmateriaaleja. Yhdessä tekemisen ja kahvittelun lisäksi saamme lähetysaiheisia välähdyksiä läheltä ja kaukaa.

17.2.  tehdään taskuikoneita
  3.3.  tehdään enkeliavaimenperiä
 17.3. leivotaan pikkuleipiä
 31.3. tehdään pöytäristejä
 21.4. tehdään taikataikinaa
   5.5. leivotaan suolaisia muffineja
 19.5. "taiteilua"
   2.6. kesäretki

Lähetyspiiri Kortepohjassa

Kortepohjan srk-keskuksella kokoontuu lähetyspiiri parillisten viikkojen tiistaisin klo 10-11.30. Tervetuloa mukaan! Tule viettämään aamupäivähetkeä lähetyksestä kiinnostuneiden joukkoon! Kuulemme ajankohtaisia lähetystyön kuulumisia, hiljennymme ja juttelemme kahvikupposen äärellä. Mahdollisuus tehdä samalla käsitöitä myyntiin tai itselle. Järjestämme myös kirkkokahvituksia, leivontatalkoita sekä myyjäisiä, joiden suunnitteluun ja toteutukseen on jokainen tervetullut. Kevätkauden saamme aloittaa 22.2.

Taka-Keljon lähetyspiiri

Taka-Keljon lähetyspiiri kokoontuu kodeissa noin kerran kuukaudessa.

Keltinmäen päiväkahvit

Keltinmäen päiväkahvit kerran kuussa keskiviikkoisin klo 14 Kultalakin päiväkodilla, Keltinmäentie 11 B. Olemme lähetys- ja diakonia-aiheisten teemojen äärellä päiväkahvien merkeissä.

23.2. aiheena Kiina
30.3. aiheena Väli-Amerikka
  7.4. aiheena Mauritania
25.5. lähetyksen kärrykahvit ulkona, aiheena Senegal

Vappumyyjäiset Kortepohjan srk-keskuksessa la 30.4. klo 13-15

Munkkeja ja simaa, munkkikahvio ja kevätaiheinen myyntipöytä.

Kevätmyyjäiset Kortepohjan srk-keskuksessa la 7.5.2022 klo 10-12

Leivonnaisia, käsitöitä, kahvio, arpajaiset, kirpputori.

Lähetysnuotio Kuohulla to 30.6. klo 18

Raija ja Antero Pasasella, Piimäsillantie 100. Lähetystä, laulua ja lettuja.

Tukemamme lähetystyö

Tuemme lähetystyötä Senegalissa, uutena nimikkolähettinä Hilde Paco, Raamatunkäännöstyötä Namibiassa ja kummikoululaisia Mauritaniassa. Thaimaassa Bangkokin alueen kummilapset ovat myös lähetyskohteenamme.

Ystävyysseurakunta

Ystävyysseurakuntamme on Saratovin Pyhän Johanneksen seurakunta, Inkerin kirkko.

Ylitse kaikkien rajojen tuska ja murhe on yhteinen. Ylitse kaikkien rajojen riemu ja kiitos on yhteinen." Virsi 429

Mauritanian kummikoululaisia

Keltinmäen alueseurakunta