Lähetystyön toiminta Palokan alueella

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Jumalanpalveluksissa ja Palokan kirkon ryhmätoiminnassa rukoilemme lähetystyöntekijöiden ja työalueiden puolesta. Tähän rukoustyöhön voi jokainen osallistua omassa arjessaan omalla tavallaan. Lähetystyö on kristillisen kirkon ilosanoman kertomista Jumalan rakkaudesta ja Jeesuksesta sekä lähimmäisen kohtaamista ja auttamista hänen arkensa tarpeissa. Tähän työhön Raamattu kutsuu jokaista kristittyä. Työtä voi lähteä tekemään kauas toiselle puolelle maailmaa, mutta työtä voi tehdä myös ihan lähellä alkaen omasta kodista. Lähimmäisiä on kaikkialla ympärillämme.

Säännöllistä toimintaa Palokan kirkolla:

Olotupa tiistaisin klo 12-15

• Yhteinen iltapäivähetki kutsuu sinua jakamaan elämää, kuulemaan lähetystyön ja kansainvälisen diakonian kuulumisia sekä hiljentymään Taivaan Isän kasvojen eteen.
  • Olotuvalla halukkaiden on mahdollista osallistua neulomistalkoisiin. Neulomme sukkia, lapasia ja teresa-peittoja lähimmäisten lämmikkeeksi.
  • Tiedustelut Päivi Itkonen puh. 040 7090 142 etunimi.sukunimi@evl.fi

Lyydiat -kutojapiiri

• Lyydiat kutovat mattoja, poppanoita ja erilaisia liinoja kirkolla omaan tahtiinsa.
  • Käsitöiden myyntituotto ohjataan lähetyksen ja diakoniatyön tarpeisiin (lähihistoriassa mm. Naisten Pankin osakkeen ostaminen, Palokan vähävaraisten lapsiperheiden tukeminen)
  • Uudet kutoja ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Älä arkaile, vaikka olisit vasta-alkaja. Kirkolta löytyy myös opetuspuut sekä taitavia opettajia
  • Tiedustelut Päivi Itkonen 040 7090 142 etunimi.sukunimi@evl.fi

Muita tulevia tapahtumia

Adventtimyyjäiset 1.adventtina messun jälkeen noin klo 11.30 alkaen

• Joulukahvila, leivonnais- ja joulukorttimyyntiä, Lyydioiden käsitöitä
  • Myjäistuotto omiin lähetystyön kohteisiin

Kauneimpia joululauluja lauletaan taas joulun alla

• Seuraa tapahtumatiedotusta lähempänä joulua, niin tiedät, milloin Palokan kirkolla joululauluja lauletaan
  • Kauneimmissa Joululauluissa saat kuulla kansainvälisen työn kuulumisia Suomen Lähetysseuran työstä

Yhteisvastuukeräyksen ja Kirkon Ulkomaanavun lipaskeräyksiä järjestetään aika ajoin Palokan marketeilla

• Jos olet käytettävissä lipaskerääjäksi, ota yhteyttä Päivi Itkonen 040 7090 142, etunimi.sukunimi@evl.fi
    Me puolestamme otamme sinuun yhteyttä, kun kerääjiä tarvitaan.
  • Tähän hommaan voi osallistua kertaluosteisestikin vaikka yhdeksi tunniksi.

Tukemamme lähetystyö

Palokan alueseurakunta  tukee lähetystyötä Senegalissa ja Angolassa sekä Etiopiassa. Senegalissa tuemme  nimikkolähettimme Hilde PAcon työtä ja Angolassa Martin Luther-koulun toimintaa.  Bangladeshissa tuetaan kummikouluja, joissa opetetaan vähemmistöheimojen lapsia heidän omalla heimokielellään. Tuemme myös Medialähetys Sanansaattajat ryn kautta tuemme SAT7 -mediatyötä.

Ystävyysseurakuntamme

• Saratovin seurakunta Venäjällä