Korpilahti  lapsille ja lapsiperheille

Ma,ke klo 8.30-11   TINTIT     seurakuntatalo

Ti         klo 9-11        TIIRAT    Korpihovin palvelukeskus

Pe        klo  8.30 -11       TIIRAT     seurakuntatalo

Syksyn kerhoihin ilmoittutuminen menossa, tästä pääset ilmoittautumaan.

Kerhot alkavat viikolla 33.

Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua, voit käydä aina, kun teille sopii!

Eppu-Toppujen Olokolo tiistaisin klo 12.30-15.30. Kavereita ja tekemistä, välipalaa ja olemista, ohjaajina lastenohjaajat Petu ja Paula. Kerho on maksuton. Ryhmään ilmoittaudutaan 1.8. alkaen.

Alakouluikäisten Olkkari aina torstaisin klo 13-15.30. Yhdessäoloa ja välipala, maksuton. Avoin ryhmä, ei tarvitse ilmoittautua, vaan voi käydä silloin kun haluaa. Aloitus 15.8.

Korpilahdella toimii myös muskarit. Syksyn muskareihin ilmoittautuminen on auki koko kesän.

Ahven, Lintu, Puu

SEURAKUNTATALON PERHEKERHO

torstaisin klo 9.30 - 11.30  15.8. alkaen. Tule paikalle silloin, kun sinulle sopii. Yhteinen aloitus ja hartaus heti alussa, jonka jälkeen voi leikkiä, askarrella tai rupatella. Pieni välipala tarjolla n. klo 10.45.

POHJOISTEN KYLIEN PERHEKERHO

Ylä-Muuratjärven kylätalo (Petäjävedentie 2178) 14.8. alkaen.

Kokoontuminen n. joka toinen keskiviikko klo 9-11. Kerhon alussa mahdollisuus aamupalaan.

* Kesäperhekerhot klo 10-13

19.6. Hangasjärven retkikämppä, Hangasjärventie 106. Mahdollisuus saunoa ja uida.

Omat eväät mukaan.

TAAPEROKERHO

Seurakuntatalolla n. joka toinen maanantai klo 9-11.

Vauvat ja kaikki alle 3-vuotiaat lapset oman aikuisen seurassa. Sisarukset tervetulleita mukaan. Kerhossa mahdollisuus pieneen välipalaan.

Kysy lisää:

Lastenohjaaja Paula Paananen, p. 050-557 9006  paula.paananen(at)evl.fi

Lastenohjaaja Petra Pitkänen, p. 050-557 9013  petra.pitkanen(at)evl.fi

Varhaiskasvatuksen ohjaaja vs. Leena Noronen, p. 050-340 9891 leena.noronen(at)evl.fi

Anna palautetta toiminnastamme!