Toimintaa lapsille ja perheille

Kesätoiminta 2019

Lasten kesäpäivät 4 - 7 -vuotiaille (alle kouluikäisille) 4. - 6.6.2019 klo 9.30 - 14 os. Polttolinja 29
Lisätietoja p. 050 4012793 Tanja
ILMOITTAUTUMINEN 20.5. mennessä jyvaskylanseurakunta.fi.

Perheiden kesäpesä 11.6., 12.6. ja 13.6. Kuokkalan kirkolla
Ei ennakkoilmoittautumista. Lisätietoja p. 050 4079128 Eija

Perheiden retki Puuhapuisto Veijariin Saarijärvelle ti 18.6. klo 9.30 - 16
Lisätietoja p. 050 3800247 Marjatta
ILMOITTAUTUMINEN 20.5. mennessä jyvaskylanseurakunta.fi.

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen

Syksyllä 2019 alkaviin päiväkerhoihin voi ilmoittautua 31.5. asti jyvaskylanseurakunta.fi.

Ekavauvaryhmät syksyllä 2019

Perhekerhot

Maanantaisin klo 9.30 - 11.15 Kuokkalan kirkko

Tiistaisin klo 9.30 - 11.15 Kuokkalan kirkko

Alle kouluikäisille lapsille vanhemman, isovanhemman tai hoitajan kanssa. Ei ennakkoilmoittautumista. Kerhoissa on viikoittain samanlainen ohjelma.

Taaperotupa

perjantaisin klo 9.30 - 11 Kuokkalan kirkon lastensalissa

1 -vuotiaille vanhemman kanssa.  Ei ennakkoilmoittautumista.

Iskän kaa -ilta

Iskän- kaa illassa on mahdollisuus touhuta mukavia juttuja yhdessä oman lapsen, lapsenlapsen tai kummilapsen kanssa. Iltaan kuuluu pieni hartaushetki, mukavaa toimintaa yhdessä sekä iltapala. Iltaan ei ole ennakkoilmoittautumista.

Iskän kaa illat ovat loppuneet kevään osalta, jatkuvat syksyllä 2019.

Vauvaperhepesä

Tiistaisin klo 13 - 14.30 Kuokkalan kirkon lastensalissa

Vauvaperhepesä on vauvalle (alle 1 v.) ja vanhemmille sekä vauvaa odottaville avoin kohtaamispaikka.Ei ennakkoilmoittautumista.

Äitienilta

Joka toinen tiistai (parillinen vko) klo 18 - 20 Kuokkalan kirkolla

Café Kide avoin olohuone

Kaikenikäisten avoin olohuone Kuokkalan kirkon kirkkotorilla, jonne voit tulla, milloin sinulle sopii ja olla sen aikaa kuin haluat. Vapaamuotoista yhdessäoloa.

Cafe Kide on kesätauolla, jatkuu taas elokuun puolessa välissä!

PerheCafé - iltaperhekahvila

Vapaata leikkiä ja yhdessäoloa, iltahartaus, iltapala.
Viittomakieliset perheet mukana kerran kuussa.

Päiväkerhot Polttolinja 29:ssä

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen syksyllä alkaviin kerhoihin on menossa. Ilmoittautumisajan jälkeen, kysy vapaata kerhopaikkaa lapsellesi lastenohjaajilta (yhteystiedot sivun alalaidassa).

Muskarit

Muskarit kokoontuvat Kuokkalan kirkolla keskiviikkoisin. Lisätietoja Terhi Hassinen p. 050 340 9893, terhi.hassinen(at)evl.fi.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen saat tästä.

Lasten- ja perheiden kirkot

Lapsille- ja perheille järjestetään Kuokkalan kirkossa kirkkohetkiä, perhemessuja ja pääsiäis- ja joulukirkkoja. Näihin kaikkiin ovat tervetulleita kaikki lapset, perheineen, hoitajineen, kummeineen ja isovanhempineen.

su 4.8. klo 18 Ekaluokkalaisten siunauskirkko

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on sunnuntaisin klo 11 - n.12.30 Kuokkalan kirkossa. Perhemessujen aikana ei ole pyhäkoulua.
Kevään 2019 viimeinen pyhäkoulu on 12.5.

Kuokkalan kirkon lastensalissa messun aikana kokoontuva pyhäkoulu alkaa kirkkosalissa. Pyhäkoulunohjaajalla on mukana lyhty, jonka kynttilän väri vaihtuu liturgisten värien mukaan. Johdantosanojen jälkeen pappi kutsuu alttarin eteen pyhäkoulunohjaajan ja pyhäkoululaiset. Lauletaan ja leikitään yhteislaulu: Jumalan kämmenellä (1. säk.), jonka aikana pappi ottaa lyhdyn pyhäkoulunohjaajalta ja ottaa siihen tulen alttarikynttilästä. Pappi antaa lyhdyn pyhäkoulunohjaajalle. Pyhäkoululaiset ja –ohjaajat siirtyvät Kristusvalon johdattelemana lastensaliin jatkamaan pyhäkoulua. Pyhäkoululaiset ja -opettajat osallistuvat yhdessä vanhempiensa tai pyhäkoulunohjaajan kanssa ehtoolliselle ja ehtoollisen jälkeen he palaavat takaisin lastensaliin. Vanhemmat hakevat lapset lastensalista messun päätyttyä.

Perheiden tapahtumat Kuokkalan kirkossa

la 18.5. klo 10 - 15 Touhua ja tarinoita toivosta - ohjelmaa perheille ja kouluikäisille, Lähetysjuhlat Yliopistonmäellä, Sali U2 ja rakennusten lähellä ulkona

Kirkonrotta Kideus

Kuokkalan kirkossa asuu Kideus kirkonrotta. Kirkonrotan repusta saat tarran kirkkokorttiisi Kuokkalan kirkossa järjestettävistä jumalanpalveluksista: messuista, perhemessuista ja perhekerhojen kirkkohetkistä.

Kideus Kirkonrotta piileksii kirkkosalissa ja tilaisuuden päätyttyä hänen repustaan saat tarran korttiisi. Kirkkokortteja löytyy kirkon eteisen pöydältä.

Kymmenestä tarrasta saa ikioman kirkkolahjan. Kirkkolahjan voi noutaa kirkon sakastista kirkon työntekijältä.

Kirkkokortti tukee perheiden jumalanpalveluskasvatusta ja kotien
kristillistä kasvatusta.

Yhdeydenotot ja kerhotiedustelut

Lastenohjaajat:
Tanja Siitari 050 401 2793, tanja.siitari(at)evl.fi
Heini Tarvainen 050 340 0697, heini.tarvainen(at)evl.fi
Marjatta Tuominen 050 380 0247, marjatta.m.tuominen(at)evl.fi
Eija Välilehto 050 407 9128, eija.valilehto(at)evl.fi

Varhaiskasvatuksen ohjaaja Tiina Korhonen p. 050 340 9887, tiina.korhonen(at)evl.fi
Varhaiskasvatuksen pappi Tuija Mannström p. 050 521 5408, tuija.mannstrom(at)evl.fi

Anna palautetta toiminnastamme!