Toimintaa lapsille ja perheille

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen

Huom! Syksyllä 2019 alkaviin päiväkerhoihin voi ilmoittautua vielä kesän aikana osoitteessa  jyvaskylanseurakunta.fi.

Ekavauvaryhmät syksyllä 2019

Perhekerhot

Perhekerhot ovat loppuneet kevään osalta, jatkuvat elokuussa 2019.

Alle kouluikäisille lapsille vanhemman, isovanhemman tai hoitajan kanssa. Ei ennakkoilmoittautumista. Kerhoissa on viikoittain samanlainen ohjelma.

Taaperotupa

Taaperotuvat ovat loppuneet kevään osalta, jatkuvat elokuussa 2019.

1 -vuotiaille vanhemman kanssa.  Ei ennakkoilmoittautumista.

Iskän kaa -ilta

Iskän kaa-illat ovat loppuneet kevään osalta, jatkuvat elokuussa 2019.

Iskän- kaa illassa on mahdollisuus touhuta mukavia juttuja yhdessä oman lapsen, lapsenlapsen tai kummilapsen kanssa. Iltaan kuuluu pieni hartaushetki, mukavaa toimintaa yhdessä sekä iltapala. Iltaan ei ole ennakkoilmoittautumista.

Vauvaperhepesä

Vauvaperhepesät ovat loppuneet kevään osalta, jatkuvat elokuussa 2019.

Vauvaperhepesä on vauvalle (alle 1 v.) ja vanhemmille sekä vauvaa odottaville avoin kohtaamispaikka.Ei ennakkoilmoittautumista.

Äitienilta

Äitienillat ovat loppuneet kevään osalta, jatkuvat elokuussa 2019.

Café Kide avoin olohuone

Cafe Kide on loppunut kevään osalta, jatkuu elokuussa 2019.

Kaikenikäisten avoin olohuone Kuokkalan kirkon kirkkotorilla, jonne voit tulla, milloin sinulle sopii ja olla sen aikaa kuin haluat. Vapaamuotoista yhdessäoloa.

PerheCafé - iltaperhekahvila

Perhe Cafe on loppunut kevään osalta.

Vapaata leikkiä ja yhdessäoloa, iltahartaus, iltapala.
Viittomakieliset perheet mukana kerran kuussa.

Päiväkerhot Polttolinja 29:ssä

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen syksyllä alkaviin kerhoihin on menossa. Ilmoittautumisajan jälkeen, kysy vapaata kerhopaikkaa lapsellesi lastenohjaajilta (yhteystiedot sivun alalaidassa).

Muskarit

Muskarit kokoontuvat Kuokkalan kirkolla keskiviikkoisin. Lisätietoja Terhi Hassinen p. 050 340 9893, terhi.hassinen(at)evl.fi.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen saat tästä.

Lasten- ja perheiden kirkot

Lapsille- ja perheille järjestetään Kuokkalan kirkossa kirkkohetkiä, perhemessuja ja pääsiäis- ja joulukirkkoja. Näihin kaikkiin ovat tervetulleita kaikki lapset, perheineen, hoitajineen, kummeineen ja isovanhempineen.

su 4.8. klo 18 Ekaluokkalaisten siunauskirkko

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on loppunut kevään osalta, jatkuu syksyllä 2019.

Pyhäkoulu on sunnuntaisin klo 11 - n.12.30 Kuokkalan kirkossa. Perhemessujen aikana ei ole pyhäkoulua.

Kuokkalan kirkon lastensalissa messun aikana kokoontuva pyhäkoulu alkaa kirkkosalissa. Pyhäkoulunohjaajalla on mukana lyhty, jonka kynttilän väri vaihtuu liturgisten värien mukaan. Johdantosanojen jälkeen pappi kutsuu alttarin eteen pyhäkoulunohjaajan ja pyhäkoululaiset. Lauletaan ja leikitään yhteislaulu: Jumalan kämmenellä (1. säk.), jonka aikana pappi ottaa lyhdyn pyhäkoulunohjaajalta ja ottaa siihen tulen alttarikynttilästä. Pappi antaa lyhdyn pyhäkoulunohjaajalle. Pyhäkoululaiset ja –ohjaajat siirtyvät Kristusvalon johdattelemana lastensaliin jatkamaan pyhäkoulua. Pyhäkoululaiset ja -opettajat osallistuvat yhdessä vanhempiensa tai pyhäkoulunohjaajan kanssa ehtoolliselle ja ehtoollisen jälkeen he palaavat takaisin lastensaliin. Vanhemmat hakevat lapset lastensalista messun päätyttyä.

Perheiden tapahtumat Kuokkalan kirkossa

Perheiden kesäpesä 11.6., 12.6. ja 13.6. Kuokkalan kirkolla
Ei ennakkoilmoittautumista. Lisätietoja p. 050 4079128 Eija

Kirkonrotta Kideus

Kuokkalan kirkossa asuu Kideus kirkonrotta. Kirkonrotan repusta saat tarran kirkkokorttiisi Kuokkalan kirkossa järjestettävistä jumalanpalveluksista: messuista, perhemessuista ja perhekerhojen kirkkohetkistä.

Kideus Kirkonrotta piileksii kirkkosalissa ja tilaisuuden päätyttyä hänen repustaan saat tarran korttiisi. Kirkkokortteja löytyy kirkon eteisen pöydältä.

Kymmenestä tarrasta saa ikioman kirkkolahjan. Kirkkolahjan voi noutaa kirkon sakastista kirkon työntekijältä.

Kirkkokortti tukee perheiden jumalanpalveluskasvatusta ja kotien
kristillistä kasvatusta.

Yhdeydenotot ja kerhotiedustelut

Lastenohjaajat:
Tanja Siitari 050 401 2793, tanja.siitari(at)evl.fi
Heini Tarvainen 050 340 0697, heini.tarvainen(at)evl.fi
Marjatta Tuominen 050 380 0247, marjatta.m.tuominen(at)evl.fi
Eija Välilehto 050 407 9128, eija.valilehto(at)evl.fi

Varhaiskasvatuksen ohjaaja Tiina Korhonen p. 050 340 9887, tiina.korhonen(at)evl.fi
Varhaiskasvatuksen pappi Tuija Mannström p. 050 521 5408, tuija.mannstrom(at)evl.fi

Anna palautetta toiminnastamme!