Värikäs ksylofoni

Tervetuloa muskariin!

Musiikkileikkikoulutoiminta on osa seurakunnan varhaiskasvatusta. Haluamme olla tukemassa lasten ja perheiden kristillistä kasvatusta musiikin kautta. Muskarissa laulamme, soitamme, liikumme, kuuntelemme. Muskarilukukausi on opetuksen sisällön kannalta pedagoginen kokonaisuus, jossa jokainen kokoontuminen on tärkeä.

• vauvamuskari on 3-11kk. vauvoille vanhempineen
  • taaperomuskari on 1-2v. lapsille vanhempineen
  • perheryhmään voi osallistua yksi, tai useampi eri ikäinen sisarus yhdessä aikuisen kanssa
  • leikki-ikäiset on suunnattu 3-4-vuotiaille ja soitinryhmät 5-7-vuotiaille ilman vanhempaa

Hinnat syksyllä 2020

• perusmaksu 50 € / kausi, sisaralennus 50 % (eri ryhmässä olevasta sisaruksesta)
  • perhehinta 65 € / kausi, kun ollaan sisarusten kanssa samassa ryhmässä
  • puolikas perusmaksu ennen syyslomaa 35 € / lapsi (jos on lopettanut muskarin syyslomaan) ja syysloman jälkeen 18 € (jos on tullut mukaan toimintaan syysloman jälkeen)
  • puolikas perhehinta ennen syyslomaa 45 € ja syysloman jälkeen 24 € / perhe
  • soitinmuskarin kausimaksu 70 € (muskarin kesto 45 minuuttia koko syksyn)
  • Lukukauden alkaessa alle 6kk ikäiset vauvat voivat olla isomman sisaruksen mukana maksutta perheryhmässä

Muskarin käytäntöjä

Kaikkien muskariin osallistuvien tulee tehdä virallinen sähköinen ilmoittautuminen (myös alle 6kk ikäisten vauvojen, jotka tulevat isomman sisaruksen mukana perheryhmään). Muskariin saa käydä tutustumassa maksutta kaksi ensimmäistä kertaa, mutta kolmannen osallistumiskerran jälkeen muskari on maksullista. Syys- ja kevätlukukausi laskutetaan erikseen.

Muskarit kokoontuvat kerran viikossa 30 min / kerta, ainakin jouluun saakka (normaalioloissa 45 min / kerta). Kokoontumiskertoja on 15-16 per kausi. Opettajan sairastuessa pyritään hankkimaan sijainen, tai kokoontumisen peruuntuessa se huomioidaan laskutuksessa. Jokaiselta ryhmältä voidaan perua yksi kokoontumiskerta per kausi ilman sijais- tai korvausjärjestelyjä.

Muskarikausi alkaa elokuussa viikolla 35 (paitsi keskiviikon ryhmät viikolla 36) ja kestää viikolle 50.  Viikko 42 on syysloma. Kevätkausi alkaa tammikuussa viikolla 3 ja kestää viikolle 20. Talvilomaviikolla (vko 9) ja Pääsiäisviikolla (vko 13) pidämme taukoa. Muskariryhmiin voi vapaille paikoille ilmoittautua läpi vuoden.

Muskarit jatkuvat 2.11 alkaen 30 minuutin mittaisina. Piano- ja ukuleleryhmät ovat edelleen 45 min / kerta. Kipinän pop up-ryhmät ovat tauolla vuoden loppuun asti koronasta johtuvan vähäisen kävijämäärän vuoksi.

ilmoittautuminen kevään 2021 ryhmiin avautuu ma 7.12

syksyllä mukana olleiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen!

Muskariryhmät lukuvuonna 2020-2021

Mikäli sinulle ei sopinut mikään näistä muskareista, jätä oma toiveesi tästä.

Muskarit facebookissa!

Ja Instagramissa!