Muskarissa

Tervetuloa muskariin!

Musiikkileikkikoulutoiminta on osa seurakunnan varhaiskasvatusta. Haluamme olla tukemassa lasten ja perheiden kristillistä kasvatusta musiikin kautta. Jokainen muskarilainen on omana itsenään arvokas ja ainutlaatuinen.

Muskarissa laulamme, soitamme, liikumme, kuuntelemme ja annamme mahdollisuuksia luovuudelle ja elämyksien kokemuksille lapsen kehitystason mukaisesti. Muskarilukukausi on opetuksen sisällön kannalta pedagoginen kokonaisuus, jossa jokainen kokoontuminen on tärkeä.

• vauvamuskari on 3-11kk. vauvoille vanhempineen
  • taaperomuskari on 1-2v. lapsille vanhempineen
  • perheryhmään voi osallistua yksi, tai useampi eri ikäinen sisarus yhdessä aikuisen kanssa
  • leikki-ikäiset on suunnattu 3-4-vuotiaille ja soitinryhmät 5-7-vuotiaille ilman vanhempaa

Hinnat

• 70€ / kausi yhdestä lapsesta, sisaralennus 50% eri ryhmässä olevasta sisaruksesta
  • 90€ / kausi samassa ryhmässä olevista sisaruksista (riippumatta sisarusten määrästä)
  • Lukukauden alkaessa alle 6kk ikäiset vauvat voivat olla isomman sisaruksen mukana maksutta perheryhmässä
  • Pop Up - muskarin perushinta on 5 € / lapsi / kerta
  • Pop Up - muskariin tulevilta sisaruksilta veloitetaan 1 € / lapsi / kerta

Muskarin käytäntöjä

Kaikkien muskariin osallistuvien tulee tehdä virallinen sähköinen ilmoittautuminen (myös alle 6kk ikäisten vauvojen, jotka tulevat isomman sisaruksen mukana perheryhmään). Muskariin saa käydä tutustumassa maksutta kaksi ensimmäistä kertaa, mutta kolmannen osallistumiskerran jälkeen muskari on maksullista. Laskutus tapahtuu sähköpostitse noin kuukausi kauden alkamisen jälkeen syyskuussa ja helmikuussa. Syys- ja kevätlukukausi laskutetaan erikseen.

Muskarit kokoontuvat kerran viikossa 45 min / kerta. Kokoontumiskertoja on 15-16 per kausi. Opettajan sairastuessa pyritään hankkimaan sijainen, tai perutun muskarikerran voi tulla korvaamaan toiseen vastaavaan ryhmään, kun sopii siitä ryhmän opettajan kanssa. Jokaiselta ryhmältä voidaan perua yksi kokoontumiskerta per kausi ilman sijais- tai korvausjärjestelyjä.

Muskarikausi alkaa elokuussa viikolla 35 ja kestää viikolle 50.  Viikko 42 on syysloma. Kevätkausi alkaa tammikuussa viikolla 3 ja kestää viikolle 20. Talvilomaviikolla (vko 9) ja Pääsiäisviikolla (vko 13) pidämme taukoa.

Syksyn 2020 ilmoittautuminen avautuu maanantaina 25.5 klo.10.00.

ilmoittautuminen muskareihin tästä

Muskariryhmät lukuvuonna 2020-2021

Mikäli sinulle ei sopinut mikään näistä muskareista, jätä oma toiveesi tästä.

Anna palautetta

Muskarit facebookissa!