Värikäs ksylofoni

Tervetuloa muskariin!

Musiikkileikkikoulutoiminta on osa seurakunnan varhaiskasvatusta. Haluamme olla tukemassa lasten ja perheiden kristillistä kasvatusta musiikin kautta. Muskarissa laulamme, soitamme, liikumme, kuuntelemme. Muskarilukukausi on opetuksen sisällön kannalta pedagoginen kokonaisuus, jossa jokainen kokoontuminen on tärkeä.

• vauvamuskari on 3-11kk. vauvoille vanhempineen
  • taaperomuskari on 1-2v. lapsille vanhempineen
  • perheryhmään voi osallistua yksi, tai useampi eri ikäinen sisarus yhdessä aikuisen kanssa
  • leikki-ikäiset on suunnattu 3-4-vuotiaille ja soitinryhmät 5-7-vuotiaille ilman vanhempaa

Kevään 2021 hinnat

• perusmaksu 55€ / kausi, sisaralennus 50 % (eri ryhmässä olevasta sisaruksesta), muskarin kesto 30 min.
  • perhemaksu 75 € / kausi, kun ollaan useamman kuin yhden lapsen kanssa samassa ryhmässä, muskarin kesto 30 min.
  • perusmaksu 70 € / kausi, sisaralennus 50 % (eri ryhmässä olevasta sisaruksesta) piano- ja ukulelemuskarit, kesto 45 min.
  • Lukukauden alkaessa alle 6kk ikäiset vauvat voivat olla isomman sisaruksen mukana maksutta perheryhmässä
  • osa muskareista voi olla videon tai zoomin välityksellä

Muskarin käytäntöjä

Kaikkien muskariin osallistuvien tulee tehdä virallinen sähköinen ilmoittautuminen (myös alle 6kk ikäisten vauvojen, jotka tulevat isomman sisaruksen mukana perheryhmään). Muskariin saa käydä tutustumassa maksutta kaksi ensimmäistä kertaa, mutta kolmannen osallistumiskerran jälkeen muskari on maksullista. Syys- ja kevätlukukausi laskutetaan erikseen.

Muskarit kokoontuvat kerran viikossa 30 min / kerta, paitsi soitinmuskarit 45 min / kerta. Kokoontumiskertoja on 15-16 per kausi. Opettajan sairastuessa pyritään hankkimaan sijainen, tai kokoontumisen peruuntuessa se huomioidaan laskutuksessa. Jokaiselta ryhmältä voidaan perua yksi kokoontumiskerta per kausi ilman sijais- tai korvausjärjestelyjä.

Muskarin kevätkausi alkaa tammikuussa viikolla 3 ja kestää viikolle 20. Talvilomaviikolla (vko 9) ja Pääsiäisviikolla (vko 13) pidämme taukoa, ellei opettajan kanssa sovita muuta. Muskariryhmiin voi vapaille paikoille ilmoittautua läpi vuoden.

HUOM! Kaikki vauva-, taapero- ja perhemuskarit ovat tauolla helmikuun loppuun asti. Samoin Kipinän pop up-ryhmät ovat edelleen tauolla koronatilanteesta johtuen. Ilmoittautuneille lähetetään videomuskareita tauon aikana.

ilmoittautuminen kevään 2021 muskareihin

Muskarit alkavat ma 18.1.2021 alkaen.

ilmoittautuminen muskareihin

syksyllä mukana olleiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen!

Muskariryhmät lukuvuonna 2020-2021

Mikäli sinulle ei sopinut mikään näistä muskareista, jätä oma toiveesi tästä.

Muskarit facebookissa!

Ja Instagramissa!